Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

FUTBOLCULARIMIZ,BÜBER,ERDİNÇ VE YİĞİT

Amatör futbolun hep içinde olan futbolcu kardeşlerimizin üçünün düşüncelerini,değerli takipçilerimiz ve futbol severlerimiz için sorduk.Sineğin yağını hesap etmeye çalıştığımız içinde,düşüncelerini aktardığımız futbolcuları,soy isimlerinin baş harflerine göre sıraladığımı da yazayım.

Ayvalısporla 2. amatör ligde şampiyonluk yaşayıp,bu sezon gene Ayvalısporda 1. amatörde mücadele eden AHMET BÜBER:

Ali amca öncelikle amatörü takip edip sorunlarını dile getirdiğin için teşekkür ederim.son maçta ortada giden ama daha çok pozisyona giren bizdik ikinci yarının başında geriye düştük o gol bizi biraz bozsada son dakikada benim golümle beraberliği yakaladık maçta berabere bitti.hevesli bi başkan ve yöneticilerimiz iyi bi kadromuz var inşallah önümüzdeki haftalar dahada iyi olacağız.
Bu sezon Kuruçayspora transfer olan bir başka stoper
25 eylül ayvalıSABAHATTİN ERDİNÇ:
1. Amatöre yeni çıkan bir takım olarak baştan aşağıya değişmiş bir ekibiz ve ister istemez bir uyumsuzluk şüphesi yaratabiliriz. Fakat her maç bir öncekine nazaran daha oturaklı daha uyumlu takım görüntüsü vermeye başladık. Bu da takımdaki abi kardeşlik ilişkisini güçlendirerek hedefimizi daha yukarılara çıkarmaya başladı. Son oynanan maçta da bireysel hatalardan ötürü 2 puan kaybetsek bile mücadelemiz üst düzeydeydi bunun için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki karşılaşmalarımızda da aynı mücadeleyi gösterip mücadelemizi skora yansıtmak istiyoruz. Son olarak keyifli ve zevkli geçen mücadeleye ortak oldukları için Ayvalıspor kulübüne teşekkür ediyorum.’
Ömerbeysporda iki sezondur forma giyen,geçtiğimiz sezon 2. amatör lig şampiyonluğun etkin futbolcusu takım kaptanı BEKİR YİĞİT:
Konuşmaya başlamadan önce benim görüşlerime ve düşüncelerime de yer verdiğin için öncelikle Ali abim sana teşekkür ediyorum. Kısacası kendimi tanıtayım. Şu an ÖmerbeySpor kulübü futbolcusu ve takım kaptanıyım. Geçen sezon da Şampiyon olan bu kulübün bir parçasıydım. Kulüpte gerçekten bir aile ortamı var. Malzemecisinden hocasından kulüp başkanına kadar kulüpte olan herkes ile bir abi kardeş ilişkimiz var. Takımımızın durumuna gelecek olursak; ligin 4. Haftasını geride bıraktık üç galibiyet bir mağlubiyetimiz var. O mağlubiyet de ligin ilk haftası. Çünkü ister amatör lig olsun ister profesyonel ligler olsun ligin ilk haftası olan maçlar genelde sıkıntılı geçer. O yüzden takım olarak mağlubiyetten sonra takımımızın toparlanmaya başladığını düşünüyorum. Maç oynaya oynaya daha iyiye gittiğimizi düşünmekteyim. Daha da iyi olacağımıza eminim ve takım arkadaşlarıma da güveniyorum. Ve son olarak şunları söylemeden de geçmek istemiyorum. Maçları izlemeye gelen taraflara seslenmek istiyorum. Lütfen oraya stres atmaya, futbolculara ya da hakemlere küfür etmek için gelmeyin. Biraz kendinizi onların bizlerin yerine koyun ve ona göre hareket edin. Tekrardan Ali abim teşekkür ediyorum sana herşey için ve İyi akşamlar diliyorum.
9 EKİM KURUÇAY

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.