Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

FÜSUN AKTAKKA YILDIZ CHP PARTİ MECLİSİNE ADAY

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile CHP parti meclisine adaylığını duyurdu.

2013 yılında CHP Tavşanlı İlçe Kadın Kollarımızda göreve başladım… 25. Ve 26. Dönem Milletvekili Seçimlerinde CHP Kütahya Milletvekili Adayı , 2019 Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı Tavşanlı Belediye Başkan Adayı oldum. Halen Tavşanlı CHP İlçe Başkanlığı görevini 3 dönemdir sürdürmekteyim.
İş hayatım olmasa da, daima işçi ve emekli sorunlarıyla iç içe yaşadım. Bu yolda ilerlerken; eğitim, sağlık, hukuk, insan hakları ve diğer tüm alanlarda eşit ve adaletli bir düzen inşa etmek, emekçiye, emekliye nefes aldırmak, bir kadın olarak kadınlarımızın yaşadığı şiddete, eşitsizliğe, ikinci sınıf insan muamelesine dur demek, insanımızı kinle değil, sevgiyle beslemek için Cumhuriyet ve Demokrasimize sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum.

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; çağdaş, özgür, bağımsız ve üniter bir Türkiye için, partimin gözü, kulağı, dili ve yüreği olmak için yine aynı duyguları paylaştığımız Parti Meclisimizde görev ve sorumluluk almak istiyorum.

Halkın beklentilerini, isteklerini, sorunlarını; Halkın kendi sesiyle duyuralım! Sevgi ve Saygılarımla…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.