Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TEDAVİLERİNDE STANDART KALİTE

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Senato Salonunda, fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavilerinde standart ve kalite çalışması hakkında toplantı yapılarak, bu alanda iyileşmeye yönelik Zafer Kalkınma Ajansı destekli geliştirilen otomasyon programı görüşüldü.- KSBÜ Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, HTC&D Genel Koordinatörü Dr. Turgay Sehil yanı sıra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yönetici hekimleri ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personelleri yer aldı.

HEDEFİMİZ BU SİSTEMİ ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİNE AÇMAK”
Sağlık Üniversitesi olarak üstünde çalışılan en önemli branşlardan birisinin de fizik tedavi ve rehabilitasyon alanı olduğunu belirten KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu, “Bu alanda Türkiye’de mükemmelik merkezi olma yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda uygulanan tedavilerin standartları, bilimsel yöntemlere göre rehberlere bağlanması ve bunların en önemlisi de raporlanması konusunda, Zafer Kalkınma Ajansı destekli bir otomasyon programı geliştirdik. Teknik olarak bu programın entegre edilebilmesi konusunda bir toplantı gerçekleştirdik. Hedefimiz bu alanda mükemmellik merkezi standartlarına ulaşmak ve sistemi uluslararası sağlık turizmine açmak.”
şeklinde konuştu.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.