Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN YAŞAR İLE TAEK WONDO

Malum corona mevzusunda evde mahpusluk günleri sona erdi ben ve akranlarım için.Dışarı da özgürce ve kendi dilediğince olabilmek güzel tabi ki.Gene de biz sabahtan akşama kadar sokaklarda,caddelerde cirit atmıyoruz.Mevzu şu biz kendi özgür irademiz dışında evlerimize hapsedilmekten sıkılıyoruz.Bir de şu konu var,caddelerde,sokaklarda,meydanlarda turlarken,kurallara uyanlar da 65 yaş ve üstü grup.Yoksa serbest olan gençlerin,kurallar pek umurunda değil doğrusu.Maskesiz çıkanda çok,maskeyi aksesuar olarak kullanan da çok.

Her neyse asıl derdimiz Cuma günümüzden bahsedebilmek.Açıkcası pek dışarı çıkmayı canımız çekmiyordu,her nedense.Aklıma,torun Bernis geldi,taek wondo sporu yapar.Cuma akşamı 18.00 da gene antrenmanı varmış.Tavşanlı Taek wondo Gençlik ve spor kulübünde.Tamam dedim gidip benim prensesi izleyeyim biraz.Hem değişiklik olur,hem de uzunca bir süredir görmediğimiz Erhan Yaşar hocayı görmüş oluruz.

Biraz erken gittik,spor salonuna,Erhan hoca 5-6 sporcusu ile meşgul.Malum salgın nedeni ile çalışmalarında belirli sayıda sporcu bulunduruyorlar.Kapıdan girer girmez,dur abi bir ateşini ölçelim dedi önce.Eee kaçmış bizim ateş deyince,harika dedi tam 36 derece.

Spor merkezlerinin açılması ile yayınlanan genelgeye dayanarak,3 Hazirandan beri çalışmalara başlamış Erhan Yaşar.Taek wondo (pumse) çalışmalarını sürdürüyormuş.

Gelen sporcularının tamamının ateşini ölçüyor önce.Sonra dezenfekte işlemi ve giriyor sporcular.Soyunma odalarına da tek tek girilmesine dikkat ediyor Erhan hoca.Bernis gelene kadar arada lafladık tabi.Erhan hocada,futbol alt yapısında ki teknik adamlar gibi düşünüyor.Temel amaç sağlıklı,sporsever,kötü alışkanlıklardan uzak gençlerin yetişmesine katkıda bulunabilmek.Bende biliyorum diyor,her eğitim verdiğimiz sporcu çocuklarımız illa Türkiye şampiyonu olacak,illa madalyalar kazanacak diye bir durum söz konusu değil diyor.

Sonrasında Bernis hanımda geldi.Rutin işlemler,ateşini ölçelim,dezenfekte olayını gerçekleştirelim falan.Aslında Bernis taek wondoyu seviyor,Erhan Yaşar hocayı da seviyor.Sporcu grubunun içerisinde olmaktan da mutlu.Erhan hoca da sporcu olarak umutlu kendisinden.İnşallah iyi yerlere gelecek diyor,biz görebilir miyiz,Allah bilir onu da.En sonunda Erhan hocadan kısada olsa düşüncelerini de aldık,şöyle söyledi:

ERHAN YAŞAR:Normalleşme döneminde 1 Haziran itibariyle Tavşanlı Taekwondo Gençlik ve Spor Kulübü Spor Kulübü faaliyetlerimiz başlamıştır. Lisanslı faal sporcuların katılımıyla devam ediyor.Kıdemli Antrenör Milli Hakem Siyah Kuşak 6.Dan Erhan Yaşar tarafından az sayıda sporcularımız la 3 ayrı gurup ta yaş durumuna göre Taekwondo Poomse ve Antrenman şeklinde devam ediyor. Normalleşme döneminde hijyen kuralları, tedbirler üst düzeyde alınmıştır. Bu süreçte tedbirlerin yanı sıra çocuklarımıza spor yaptırarak daha sağlıklı olmaları be Bağışıklık sistemini geliştirmede faydası anlatılıyor. Tedbirler alarak spora devam.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.