Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERHAN KURTCU TUNÇBİLEK BELEDİYESPOR FUTBOLCUSU

ALİ MERMER:Erhan merhaba daha önceleri pek konuşmadık seninle.Önce kendini tanıtsan hem bana hem takipçilerimize.Futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın vs. vs?

ERHAN KURTCU:Merhaba Ali amca futbola Tavşanlı gençlik spor kulübünde başladım çok iyi bir alt yapı eğitimi aldıktan sonra Edremit Belediye Spora transfer oldum. Daha sonra Altınoluk spor sonrasında tekrar Kütahya’ya geri döndüm sırasıyla Tavşanlı Gençlik, Bağlıkspor ve şu an Tunçbilek belediye spordayım.

ALİ MERMER:Peki Tunçbilek Belediyesporla süper amatör lige koşuyorsunuz. Önce son Çavdarhisarspor maçınızı sorayım nasıl geçti maç?

ERHAN KURTCU:Tunçbilek belediye spor bence daha iyi yerlerde olmayı hak eden bir kulüp. Bize sağladıkları olanaklar mükemmel .. Play oflara kötü başladık Ali amca ama sonrasında güzel topladık. Geçen hafta çok önemli bir maça çıktık çok güzel bir ambians vardı. Maça iyi başladık rakip 10 kişi kaldı öne de geçtik ama ikinci yarı gole engel olamadık ve maç berabere bitti. Bizim beraberliğe üzüldüğümüz rakip in beraberliğe mutlu olduğu bi maç oldu Ali amcam .

ALİ MERMER:İki maçınız kaldı birisi Beyköyle garanti üç puan.Tunçbilek Belediyespor başarabilecek mi süper amatör lige çıkmayı?

ERHAN KURTCU:Allah’ın izniyle süper amatördeyiz diyebiliriz Ali amcam benim takımıma güvenim tam.

ALİ MERMER:Erhan çok uzatmayayım başarılar kalan maçınız için ve teşekkür ederim. Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.

ERHAN KURTCU:Ali amcam benim takımıma güvenim tam Ali amcam çok teşekkür ederim size bu keyifli sohbet için eklemek istediğim tek şey buraya gelince şaşırdığım ve anlam veremediğim Kütahya takımlarının ve taraftarının Tavşanlı takımlarına düşmanlığına anlam veremedim. Biz herkes le iyi olmaya çalıştıkça bize çok kötü yaklaşımda bulundu Kütahya takımları. Bu bizi biraz üzdü ama inşallah zamanla bu durum değişir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.