Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDOĞAN SARIUŞAK’TAN İLK DEMEÇ SEZON 20 TEMMUZDA AÇILIYOR

Tavşanlı Linyitsporun 2019-2020 sezonunda teknik direktörlüğünü yapacak olan sayın Erdoğan Sarıuşak,ilk demecini haber sitemize verdi.

Biz bilindiği gibi yaptığımız transferleri resmi sayfamızdan,taraftarlarımıza ve sporseverlere duyuruyoruz.Biz takımımıza katkı sağlayabilecek,uygun olan nokta transferleri gerçekleştiriyoruz.Aşağı yukarı %90 transferimizi de yaptığımızı söyleyebilirim.Sadece ön libero mevkisine transfer için çalışmalrımız var.Yönetim kurulumuza isimleri de verdik inşallah o transferi de yaparak,transfer işini sonlandıracağız.

12 temmuz kemal akbaba

Tabi bu bundan sonra transfer olmayacak anlamına da gelmiyor.Özellikle kontenjanlar var,97,98,99 ve 2000 doğumlular.Bizde oynayabilecek,banko oynayabilecek ve takıma katkı sağlayabilecek oyuncular almak istiyoruz.Yani transfer yapmış olmak için değil,işte genç olsun da ne olursa olsun anlayışı içerisinde değiliz.Alıp kadroya koyup,bu ilk onsekizde olur,ilk onbirde olur,bu tür transferleri yapmaya çalışıyoruz.İki-üç transferimiz var ama inşallah arkasını getireceğiz.

12 temmuz alican

Kısacası şu anda sıkıntı yok,yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz.Tabi bir de bu işin mali boyutu var,kulübün bütçesi var,transfer politikası var yani bizim boşa atılacak paramız yok.Bu sezon sekiz tane kontenjan var,sıralamayı iyi yapabilmek zorundayız.

İnşallah 20 Temmuzda Tunçbilek tesislerimizde sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz.İki hafta burada çalışıp sonrasında sezon başı kampı için planlamalarımızı da yönetimle birlikte yapacağız.

19 hazişran sarıuşak kulübe

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.