Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDOĞAN SARIUŞAK TAVŞANLI LİNYİTSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

ALİ MERMER:Sayın hocam öncelikle tekrar hoşgeldiniz diyeyim.Alışık olduğunuz tanıdığınız camiaya..Ben kendi ağzından Erdoğan Sarıuşak hocayı tanısak diye başlayayım.Kimdir Erdoğan Sarıuşak,futbolculuk ve teknik yaşamı nedir anlatabilir misiniz?

ERDOĞAN SARIUŞAK:Hoş bulduk,Teşekkür ederim.Öncelikle yeni sezon camiamıza hayırlı olsun.İnsanın kendini anlatması zor olsa gerek ama kendimi ideali,hedefleri olan,başarıya aç,çalışmaktan yılmayan,hayata hep pozitif bakmaya çalışan ve üretken biri olarak tanımlayabilirim.

Futbola Kestel Çilekspor kulübünde başladım,Daha sonra Sönmez Filament,İnegölspor,Yalovaspor,Simav Eynalspor,Kütahyaspor,Kestelspor,Bilecikspor ve son olarak Tavşanlı Linyit sporda Futbol oynadım.

Futbolu bıraktıktan sonra Nilüfer Belediyespor (Karacabey Birlikspor),Tavşanlı Linyitspor,İnegöl Yenicespor,İnegöl Kurtuluşspor,Kestel Belediyespor,Payas sporda görev yaptım.

ALİ MERMER:Hocam teknik ekibi nasıl oluşturdunuz geçmişte beraber çalışmışlığınız var mı ya da tercih nedeniiz nedir?

ERDOĞAN SARIUŞAK:Teknik ekipte yardımcım olan Murat hocayla daha önce birlikte çalıştık,kaleci antrenörümüzde Bursa camiasında görev yapmış bir arkadaşımız,Kondisyoner Volkan hocamızda daha önce profesyonel kulüplerde görev almış kendi dalında uzman bir antrenörümüz.

ALİ MERMER:Hocam çalışmalar bir haftayı doldurdu.Şu anda kaç futbolcumuz var isimleri açıklanmayanlarla birlikte net bir sayı söyler misiniz?

ERDOĞAN SARIUŞAK:Şu an itibarı ile 27 futbolcumuz mevcut.2 yada 3 transfer daha yapmayı planlıyoruz,yollarımızı ayıracağımız futbolcularda olacak, kamp kadromuzu belirleyerek ikinci etap çalışmalarımıza başlayacağız.

ALİ MERMER:)Erdoğan Sarıuşak’ın futbolculara yaklaşımı nasıldır desem?

ERDOĞAN SARIUŞAK:Futbolculuğum döneminde, her ligde bulunma şansına sahip olduğum için,fufbolcu psikolojisini tahmin edebiliyorum.Bu yüzden despot antrenör modelinden çok iletişim ve ikili ilişkilerle, konuşarak,paylaşarak,onların problemlerine çözüm odaklı,samimi bir yaklaşım modeli içerisindeyim.

ALİ MERMER:Erdoğan hocam T.Linyitsporun oyun felsefesi nasıl olacak bu sezon.Kıt bilgimle mesela hücum mu oynayacağız,oyunun kontrolunu tutabilecek miyiz ya da ne bileyim her rakibe değişik oyun tarzı mı gibi vs.vs.

ERDOĞAN SARIUŞAK:Tavşanlı Linyitspor kulübünün kendine ait bir oyun felsefesi olacak.Yaptığımız transferler doğrultusunda oyun anlayışımızı sahaya yansıtarak,rakibe bunu kabul ettirecek,dinamik bir oyun planımız olacak.

ALİ MERMER:)Hocam futbolda bu sezon yeni kurallar getirildi neler düşünürsünüz?Özellikle ele çarpma pozisyonları ve penaltı için ne düşünürsünüz?

ERDOĞAN SARIUŞAK:Yeni oyun kuralları IFAB dahilinde alınmıştır.Göreceli bir anlayış mevcuttur.Olumlu ya da olumsuzluklar zamanla kendini gösterecektir.

ALİ MERMER:Hocam bende taraftarım işin özünde soru tüm taraflarındır diyeyim.Şampiyon olabilecek kadroyu oluşturabildik mi ve olacak mıyız şampiyon?

ERDOĞAN SARIUŞAK :Konuşmamın başında belirtmiştim.Hedefi ve idealleri olan bir yapıya sahibim.İnanmadığım hiç bir şeyi telaffuz etmem.Hedef olduğu için tercihimi bu yönde kullandım.Yaptığımız tüm planlamalar hedefe yönelik,çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz.Futbolcuları bu doğrultuda besleyerek,onlarında inançlarını maksimum seviyeye çıkarıyoruz..Burada yönetim,teknik heyet,futbolcu ve en önemlisi taraftar birlikteliğini sağlayarak hedefimize ulaşacağız.

ALİ MERMER:Sayın hocam çok teşekkür ederim eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim.

ERDOĞANSARIUŞAK:İnanmak başarmanın yarısıdır.Biz çalışmalarımızı yapıp,üzerimize düşen görevi yerine getirip, sonucu hep birlikte olumlu olarak göreceğiz. Teşekkür ederim…

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.