Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDEM GENÇLİKSPOR KARNE BAŞARI ÖDÜLLERİ

Gündüz çarşılarda dolaşıyoruz,bir ara Güney Erdem hocayı aradık nereden aklımıza estiyse.Fazla konuşamadık,abi Kütahyadayım dönerim sana dedi.Böyle olunca uzatmadık tabi bizde sağol deyip ayrıldık.Zaten aşağı yukarı bizi tanıyanlar bilirler.Biz amatör futbolumuz içindeki her kesimden bireyleri ararız aklımıza estikçe.Öyle illa haber yapalım falan diye de eğil.Çoğunluk elbette bizden yaşça küçük,büyük çoğunluk bayağı bir küçük.Sesin soluğun çıkmaz oldu ne alemdesin deyip iki laflayıp konuşmuş oluruz.

10 temmuz ben devran

Neyse akşama doğru Güney hocam aradı.Abi nerelerdesin,akşama T.Gençlikspor tesislerindeyiz gel istersen dedi.Hocam antrenman yapacaksınızdır,yorma beni dedim.Sen gel güzel bir etkinliğimiz olacak diye üsteleyince Güney Erdem,tamam dedik tabi.

10 temmuz toprak antrenman

Biraz erken davranıp aheste aheste yola düştük.Kadir Güner durdu yanımızda,Erdem Gençlikspor antrenmanına gidiyor o da.Sahada Erdem Gençlikli minik sporcular her yaş grubundan.Burhan Sezer,Mehmet Yurtçu ve Ufuk Anılmış çalışmalara nezaret ediyorlar.Bülent Geren kenardan takip ediyor antrenmanı.Yanın da Devran oturuyor minik sporculardan,kol alçılı tabi.Geçtiğimiz Nihat Özerdem turnuvasında talihsiz bir bilek kırığı sakatlığı yaşamıştı.Hadi inşallah çabuk iyileşirsin dedik.

10 temmuz ben anıl eymen

Erdem Gençlikspor ailesine bu sene bizim bacanak Ahmet Güder’in torunu Anıl Eymen’de katıldı.Anıl Eymeni babaannesi ile halası getirmiş antrenmana.Ayak üstü onlarla da lafladık tabi.Gördük nihayet Güney Erdem hocayı,koşuşturuyor.Ne yapıyoruz sevgili hocam dedik doğal olarak.Bütün sporcularımıza,karne başarı ödülü olarak birer madalya vereceğiz ve sonrasında mangal partisi yanıtını aldık.

10 temmuz sezer ödül

Çalışmalar bitti,sporcuları yaş gruplarına göre sıraladılar ve her gruba sırayla,karne başarı ödülü olarak birer madalya verildi.Unutmadan ekleyelim bugün 10.07.2019 aynı zamanda Erdem Gençliksporun 2. kuruluş yıldönümü.Daha doğrusu iki yılı geride bırakıp üçüncü yıla ayak bastıkları gün.

10 temmuz ben ödül veriyom

Her neyse öğrencilere ödülleri verilmeye başlanıldı.Büyük yaş gruplarından küçüklere doğru,Bülent Geren,Burhan Sezer,Mehmet Yurtçu ve Güney Erdem çocukların boyunlarına astılar madalyaları.Sonraki gruba madalyaları benim vermelerimi istemeleri de bizi sevindirdi açıkcası.Önce biraz nazlanır gibi olsak da,kendi kendimize gurur bile yaptık.En son gruba madalyalarını veren isim de Nergis Erdem oldu.

10 temmuz nergis ödül

Sonrasında mangal partisine geçtiler tabi.Ufuk Anılmış ve Bünyamin Asa,mangal işini halleden isimler oldular.Çocukların tamamı keyifliydi hepsinin neşesini gözlerinden okumak mümkündü gibi geldi bana.Tabi bütün bunlardan önce biz gene çoklukla Kayra ile keyifliydik.Bu aralar sıklıkla karşılaşıyoruz,torunumuz yerine koyuyoruz açıkcası.Kayra’nın da Ali dede diye yanımızda olması bir başka hoşluk.Kardeşi Tuğra’yı da ilk kez bugün gördüm,büyük ihtimalle o da alışacak bize.Yeterki Allah bize elden ayaktan düşmeden sağlıklı olarak biraz daha ömür versin.

10 temmuz geren güney toplu10 temmuz bünyamin mangal10 temmuz mangal partisi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.