Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERDEM GENÇLİKSPOR ÇALIŞMALARA ARA VERDİ

FUTBOLA BİR SÜRE ARA…
Artan COVID-19 Salgınına Karşı Alınan Tedbirler Doğrultusunda daha önce de Tavşanlı İlçemizin tek alt yapı kulübü olarak çalışmalarına ara verdiğini ilk duyuran isim olmuştuk.
Yeniden salgının tırmanışa geçmesinden sonra Erdem Gençlik Spor kulübü olarak “Alt yapı çalışmalarımızı ileri bir tarihe aldık.Alınan her karara saygılıyız. İnşallah bu hastalığı yenip gençlerimizle yeniden sahalara döneceğiz.”
“Artan COVİD-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda halı sahalardaki tüm faaliyetler 20 Kasım 2020 Cuma gününden geçerli olmak üzere durduruldu.
20 yaş altındaki gençler ve çocuklara ise belirli saatler dışında sokağa çıkma yasağı getirildi.
Alınan bu iki karar doğrultusunda Erdem Gençlik Spor Kulübü’nün faaliyetlerine geçici bir süre ara veriyoruz.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitime dönüş tarihi olarak belirlediği 4 Ocak 2021’de yapacağımız değerlendirme sonucunu sizlerle ayrıca paylaşacağız. Bu süreçten hep birlikte ve bir an önce sağlıkla kurtulmamız dileğiyle…Futbol okulumuzun çalışmalarına, okullarda yüz yüze eğitime dönünceye kadar ara veriyoruz.”
Erdem Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.