Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ERCAN KURU GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

ALİ MERMER:Ercan hocam merhaba gene ben.Önce tebrik edeyim.Kütahya ASKF 2. amatör ligi tescil edince,şampiyon olarak 1. lige çıktınız.Tabi birde ASKF döer takımın bir üst lige çıkmasına karar verdi.Sezon başı planlamalarında iki takım çıkacaktı neler söylersiniz?

ERCAN KURU:Merhaba Ali Abi.Çok teşekkür ederim.Sezon başı söylediğimiz gibi çalışmalarımız doğrultusunda 1.amatör lige çıktık.Göbel Gençlik olarak 2.amatör de şampiyon olacak bir takım kurmadık.1.Amatör ve süper amatörde oynayabilecek bir takım kurduk.Takımı koruyup gidecek olanların yerine üst düzey iki üç transfer yapacağız.

İki takım çıkacaktı Dört takım çıktı.Neden 3.ve 4.takımları da çıkartınız demek bize asla ve asla yakışmaz.Askf nin kararına saygı duyuyoruz…İmkan olsaydı da bütün takımları çıkartsalardı.

ALİ MERMER:Hocam daha önceleri çok sohbet ettik.Eski sohbetlereimize bir göz attım size hiç sormamışım sanırım.Genel olarak spor adamları ilçemizdeki takım sayısının çokluğuna dikkat çekiyor.Sizce nasıl bu konu,takım sayısı fazla mı ve nasıl azaltılabilir?

ERCAN KURU:Takım sayısı fazla olabilir belki ama buna bizim yapacak bir şeyimiz yok.Kardeşim ben şu şu kulüpleri kapatıyorum diyecek merci de olmadığına göre şimdilik böyle devam edecek.Önemli olan tescilli bütün kulüplerin liglerine devam etmesi gerekir.Fikstür çekildikten sonra bile ligden çekilen kulüpler var.

ALİ MERMER:Takım daha doğrusu kulüp sayısını azaltmakta sıkıntı olacaksa şayet,kulüplerimiz alt yapıda iş birliğine gidemez mi peki?

ERCAN KURU:Kulüplerin işbirliğine gitmesi çok zor görünüyor.Bunun çok sebepleri var.kulüp politikaları belirleyici olur.

ALİ MERMER:)Peki Göbel Gençlikspor bu kadro ile 1. ligde zirveye oynayabilir mi?Transfer için düşündüğünüz mevkiler var mı?

ERCAN KURU:_Hiç transfer yapmadan bu takım zirveye oynar bunu spor kamu oyu gördü.Biraz önce bu konuya değinmiştim.Planlamalarımızı üst liglere göre yaptık.2 .3 transfer yapacağız.Okulu bitip de giden arkadaşlarımız olacak onların mevkilerine yani 3 mevkiye transfer yapabiliriz…Takımı bozmuyoruz mevcut kadronun üzerine yapacağız.Futbolcu kardeşlerimizden memnunuz..

ALİ MERMER:Ercan hocam uzatmayayım bu gün.Teşekkürler sohbet için ve başarılar şimdiden önümüzdeki sezon için.

ERCAN KURU:Çok teşekkür ederim .Ali Abi.Allah senden razı olsun…Aynı rüzgar bir kiraz dalını iki kere sallamaz…Saygılar sevgiler bütün spor kamu oyuna…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.