Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

ENGELLİLER UMUT SPOR KULÜBÜ BAŞARILARLA DÖNDÜ

08-09 Temmuz 2021 tarihleri arasında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Sporu 4. Türkiye Şampiyonası Antalya’ da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (Engelli Birim Koordinatörü) Ali Osman Altınay’ın eğiticiliğinde Şampiyona’ya hazırlanan Umut Spor Kulübü sporcuları, Antalya’dan başarılarla döndü.
Söz konusu yarışmaya Kütahya’dan ilk defa Engelliler Umut Spor Kulübü olarak katılım sağlandı.
Yaklaşık iki aydır antrenmanlarını Kütahya Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü ve aynı zamanda Engelliler Umut Spor Kulübü ve Yardımlaşma Derneği üyesi Ali Osman Altınay tarafından düzenli bir şekilde yapan sporcular, yoğun çalışmalarının mükâfatını madalya kazanarak taçlandırdı.

Sporculardan;
Hüseyin Ayyıldız Serbest Stil Tek Erkekler Klas-2 Türkiye 1. Si
Hava Özkul Serbest Stil Tek Kadınlar Klas-1 Türkiye 3.sü
Gülsüm Peker Serbest Stil Tek Kadınlar Klas-2 Türkiye 3.sü
Yılmaz Teke Serbest Stil Tek Erkekler Klas-1 Türkiye 3.sü oldu.
İlk defa katılım sağlanan Tekerlekli Dans Sporu 4. Türkiye Şampiyonası’nda çalışmaları, gayretleri ve azimleri ile aldıkları başarılardan dolayı sporcuları kutlayan Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar, “Bu başarımızı ilimize sporcularımızla birlikte armağan ediyorum. Bu alanda daha birçok yarışmaya katılacağımızı ve derece ile dönmek için mücadelemizi her zaman devam ettireceğimizi de bilmenizi isterim. Yarışmaya katılmamız için kulübümüze verilen desteklerden dolayı, başta Sayın Valimiz Ali Çelik’e, KSBÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Vural Kavuncu’ ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.
Rektör Prof. Dr. Kavuncu, KSBÜ olarak bu faaliyetleri önemsediklerini belirterek, Kütahya’dan ilk defa katılım sağlanan söz konusu yarışmada dereceye giren sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.