Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

EMRE ÇÖLGEÇEN’DEN MUHTEŞEM KAPANIŞ GOLÜ 4-0

TAVŞANLI LİNYİTSPOR:48)Cihat Akcan 3)Emre Çölgeçen 4)Cüneyt Abdi 5)Cihat Öztürk 6)Gökhan Demircan 7)Sinan Bozkır 8)Uygar Üstün 10)Mehmet Meşe 11)Anaud John Virgil Xavier Aka 13)Bülent İnönü 17)İbrahim Zeytin YEDEK OYUNCULAR:93)Tanzer Kargoğlu 2)Melih Çırak 9)Muhsin Özçiğdem 14)Ekrem Melih Özer 15)Muhammet Ali Aydemir 16)Oğuzhan Türkoğlu 18)Cengizhan Gündüz

Teknik sorumlu :ERHAN SARIGÖL

7 şubat büyük derbent

KOCAELİ BÜYÜKDERBENTSPOR:..K)Abdullah Şimşek 4)Erman Gelen 5)Serdar Kara 9)Eren Demiray 11)Bedirhan Özkanlı 17)Eray Deniz 21)Fatih Dizman 45)Mert Utku Çarkçı 61)Furkan Uzun 88)Numan Okur 98)Ömer Öztürk YEDEK OYUNCULAR:10)Hakan Aydın 25)Ali Arslan 77)Emirhan Dede 96)Bilal Feyzioğlu

Antrenör : HÜLYA ADALI

7 şubat emre zeytin sırt

BAL 9.grupta Tavşanlı temsilcimiz,Tavşanlı Linyitspor,Kocaeli Büyükderbentsporu ikinci yarıda attığı gollerle 4- 0 mağlup etti.Bu sonuçla, play-out oynamama mücadelesinde,ligin bitimine iki maç kala Kütahyasporla olan puan farkını ona çıkararak,matematik olarak da rahatlamış oldu.

Maçın ilk yarısında da,90 dakikada olduğu gibi baskılı oynayan ve oyunun hakimi olan T.Linyitspordu.Ancak bu yarıda yakaladığı fırsatları gole çeviremedi takımımız.

7 şubat aka sarıgöl

İkinci kırkbeş dakika da oyunun üstünlüğünü elinde tutan Tavşanlı Linyitspor,bu kez yakaladığı fırsatları gole çevirmekte başarılı oldu.İkinci yarıya golle başladık,Xavier Aka’nın pasını İbrahim Zeytin 46. dakikada gole çevirdi 1-0.Dakika 58de Xavier Aka bu kez Sinan Bozkır’ı topla buluşturdu,Sinan’da durumu 2-0 yaptı.Dakika 64 de asisti yapan gene Xavier Aka oldu,İbrahim Zeytin’e golü atmak kaldı 3-0.

7 şubat akar zytin

Ve dakika 84 de Emre Çölgeçen’in muhteşem frikik golü geldi.Kaptan Mehmet Meşe’nin onsekiz üzerinde düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı,kullanan Emre Çölgeçen gerçekten muhteşem vurdu ve harika bir gol attı ve maç sonucunu 4-0 olarak belirledi.

7 şubat emre tek

Takımımızda ikinci yarının  74. dakikasında,Gökhan Demirci’nin yerine Melih Çırak ve 78. dakikada Xavier Aka’nın yerine Muhsin Özçiğdem oyuna girdiler.Muhsin Özçiğdem,çok uzun bir süre sonra,oyuna girebilen futbolcumuz oldu.Son değişiklik,Uygar Üstün ile Muhammet Ali Aydemir arasında oldu dakika 88.

7 şubat muhsin7 şubat hakemler

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.