Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

DR ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI 10 KASIM MESAJI

Türkiye Cumhuriyet’imizi çağdaş değerleriyle kuran, partimizin kurucu Genel Başkanı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü her 10 Kasım’da olduğu gibi bugün, aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümünde saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.
Atamız, ‘Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyerek sonsuza kadar yaşatmak üzere Cumhuriyeti, ilk ve devrimlerini bizlere emanet etmiştir.
Her ne kadar Cumhuriyet ilke ve devrimleri yok sayılarak tek adam iktidarı ve hanedanlığa dayalı, halka hesap vermeyen Saray rejimi inşa edilmek istense de nasıl İstanbul’daki saray saltanatına son verildiyse, Atatürk’ün Cumhuriyet gençliği Ankara’daki saray saltanatına da son verecektir.
Ülkemizin her köşesi, dağları ormanları, ovaları, dereleri, yaşam kaynaklarımız işgal edilse ve geleceğimiz birkaç yandaşa ipotek edilmek istense de, bu çetelere ve yandaşlarına bu ülkeyi yağmalatmayacağız.
Bugün atamızın emaneti olan Bu onurlu mücadelemizi şimdi biz veriyoruz yarın da bizden sonraki kuşaklar verecektir.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümünde atamızın acısını ilk günkü gibi kalbimizde hissederek, Cumhuriyetimizi ve onun ilke ve devrimlerini gücümüzün son damlasına kadar koruyarak ve geleceğe taşıyacağımızın sözünü veriyoruz.
Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz
Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.