Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığına personel alımı yapılacak | Başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığına 34 sözleşmeli personel alınacak. Özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere, sözlü sınavla sözleşmeli olarak istihdam edilecek personel alımı için başvuru koşulları belli oldu. İşte, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığına personel alımının detayları…

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere sözlü sınavla kadro karşılıksız 15 Proje Mühendisi ve 19 Proje Asistanı olmak üzere 34 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Proje Mühendisi pozisyonu için Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden 4, Endüstri Mühendisliğinden 4, Makine Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliğinden 2, Bilgisayar/Yazılım Mühendisliğinden 2, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği ile Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden 1, Fizik Mühendisliğinden 1 ve Kimya Mühendisliği bölümünden 1 olmak üzere toplam 15 personel istihdam edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu alana başvuracak adayların 2017 ve 2018 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) herhangi birinden birinden P(1) türünden en az 70 ve son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı’nın (YDS) İngilizce alanından en az C seviyesi puan alma şartı aranıyor.

Proje Asistanı pozisyonu için de en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Kütüphanecilik, Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Matematik, İstatistik, Biyoloji, Fizik, Kimya, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden 19 kişi alınacak.

BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Bu alana başvuracak adayların da 2017 ve 2018’de KPSS’nin P(1) türünden en az 65 ve son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde YDS İngilizce alanından en az D seviyesi puan almaları gerekiyor.

Adaylar başvurularını 1-15 Mart 2019 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının internet sitesindeki (www.ssb.gov.tr) sınav başvuru ekranından gerçekleştirecek.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuran adaylardan ilanda belirtilen genel ve özel şartları taşıyanlar arasından KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak 5 katına kadar aday sınava katılmaya hak kazanacak.

Sınavın yapılacağı yer, tarih ve saatleri “www.ssb.gov.tr” internet sitesinden ayrıca ilan edilecek. Sözlü sınav, adayın alan bilgisi konuları yanı sıra genel kültür, kavrayış ve anlatım yetenekleri ile davranış gibi yetkinliklerinin ölçüleceği mülakat usulüyle gerçekleştirilecek.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.