Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

CORONALI GÜNLERDE İYİLİĞİ ÖLDÜRMEK

Bir arap bedevisi,çölde hafif kum fırtınası altında ilerlemektedir.Birden biraz uzağında bir karartı görür.Hızlanarak gider karartının yanına,yerde boylu boyunca bir adam yatmaktadır.Devesinden iner,yerde yatanın yanına doğru ilerler.Yerde yatan,birden fırlar ve deveye binip kaçmaya başlar.Sakın,sakın bunu kimselere anlatma diye bağırır bedevi.Adam dayanamaz,durup geri gelir ve sorar;neden kimselere anlatma dedin?İyiliği öldürürsün diye yanıtlar bedevi.

Şimdi malum geçtiğimiz yılın son ayı Aralık’ta,bir corana virus belası patladı.Tüm dünyayı sardı,ve yurdumuz da elbette bu virus belasından payını aldı ve daha ne kadar pay almaya devam edeceğiz bilemiyoruz.Corana yüzünden yaşamını yirenlere bir kez daha rahmet diliyoruz.Ve bu salgın sırasında,başta sağlık çalışanları olmak üzere,canla başla büyük özveri ile görev yapan herkese teşekkür ediyoruz.

Ancak ne yazık ki,bizi yönetenler,bu salgın hastalık sırasında,maalesef doğru işler yapmıyorlar.En azından,bizim hayata bakış açımıza göre,yapılanlar doğru gelmiyor bize.Efendim özetleyelim,ilk önce İstanbul ve Ankara Belediyelerinin,üstelik çabuk aldığı bir kararla,başlattıkları yardım kampanyasını bu iktidar engelledi.Bankalarda ki yardım hesapları bu iktidarca,bloke edildi.Nasıl bir anlayıştır,üstelik belediyelerin görevleri arasında olan bir sosyal yardım olgusunu,sırf benim partimden değil diye engellemek,hangi akıla,hangi vicdana sığar biz anlayamıyoruz.Bu da yetmedi bu günlerde,sayın Ekrem İmamoğlu ve sayın Mansur yavaş için soruşturma açıldığı bilgileri geldi.


Ya Allah aşkına nedir bu kin,bu öfke bu hırs.Yani yetkili makamlarda olanların ve bir yerde görevi de bu olanları engellemeye çalışmak nasıl bir duygudur?Bunlar yetmiyor,yurdumun çeşitli yerlerinde,CHP li belediyelerin AŞ EVLERİ hesapları bloke ediliyor.Nasıl bir duygudur,nasıl bir vicdandır,nedir bu engellemelerin sebebi?Ya da efendim bir başka ilimizde,CHP li belediye vatandaşa ekmek dağıtıyor,olmaz diye karşısına çıkıyorlar.
Ki bunun örneğini ilçemizde de  yaşadık.Tavşanlı CHP ilçe başkanlığı başkan Füsun Aktakka Yıldız’ın önderliğinde,ihtiyacı olanlara yardım peşine düşüyor.Şikayet ediliyor,kaymakamlığa,ve kaymakamlık Tavşanlı Chp başkanlığını uyarıyor,böyle bir kampanya yapma diye.
Ya arkadaşım,bakın Ada mahalle muhtarlığı önce ve sonra İstasyon mahalle muhtarlığı da benzer bir kampanya içerisinde.İhtiyacı olan koysun,ihtiyacı olan alsın diye bir kampanya yürütüyorlar.Biz onlar yapmasın demiyoruz ki,üstelik her iki mahalle muhtarını da tanırız,severiz.Yaptıkları iş de iyidir güzeldir.Ama muhtarlara bir engel çıkarılmazken,Tavşanlı CHP ilçe başkanlığına neden köstek olunduğunu,biri bize mantıklı bir şekilde açıklasın eyvallah diyelim.

Ve yurdumda CHP li belediyelere,karşı bu olumsuz tutumu destekleyenlere şöyle seslenerek bitirelim.Bu kötü günler bittiğinde,çocuklarınıız büyüdüğünde,sakın onlara bizim seçtiklerimiz,CHP li belediyelerin,iyilik hareketini engellediler,bizlerde destek molup alkışladık demeyin.İYİLİĞİ ÖLDÜRMÜŞ olursunuz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.