Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP TAVŞANLI İLÇE BAŞKANI FÜSUN AKTAKKA YILDIZ’DAN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız 10 Kasım nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

BUGÜN 10 Kasım!
ATAMIZ’I, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 82 YILINDA ; SEVGİ, SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ!
10 Kasım bizler için bir yas günü değil ; bir anma ve düşünme günüdür!
ATAMIZ ne demişti?
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Lâkin Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır!”
Evet ; her insan fanidir ve bir gün herkes toprak olacaktır! Ancak her fani, arkasında bıraktıklarıyla ve fikirleriyle anılacaktır!
Örneğin ; Arşimet, Newton, Edison, Pastör ve diğer mucitler, insanlığa yüzlerce yıldır faydası olan icatlarıyla, yenilikler hediye ettiler. Mikel Anjelo, Mimar Sinan gibi ustalar, yüzyıllarca ayakta kalan eserler bıraktılar. Vangog, Pikasso, Leonardo da vinci gibi sanatçılar ölmez eserler yaptılar. Keza müzik ve değişik kollardaki sanatçılar halâ eserleriyle yaşıyorlar.
ATATÜRK ; bir strateji uzmanı, usta bir siyasetçi, büyük bir devlet adamı ve kahraman bir askerdi.
ATATÜRK ; yüz yıllarca ihmal ve suistimal edilmiş, eğitimsiz, cahil ve yoksul bırakılmış, sadece ümmet ve padişahların kulu olarak görülmüş bir halktan ; özgür, bağımsız, medeni ve eşit haklara sahip bir ulus ve vatandaş var etti!
Yüz yıllarca hiçbir şey verilmeden sömürülmüş, işgalden sonra da yakılıp yıkılmış, enkaza dönmüş bir toprak parçasından, bir vatan yaratmıştır. İşte o vatan üzerinde halen 97 yıldır özgür, bağımsız ve çağdaş olarak yaşıyoruz! Ve vatanımızın mamur, milletimizin müreffeh olması için ; bizlere 100 yıldır rehber olan fikirlerinin izinden gidiyoruz! O fikirlerden sapılmadığı sürece de Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır!
ATATÜRK ; gerek yaşadığı sürece ve gerekse 82 yıldır daima bir Dünya lideri olmuştur! Tüm mazlum uluslar, O’nun fikirleriyle aydınlanmış ; emperyalist ülkeler ise o fikirlerin yayılmasından korkmuş ama hepsi de saygı duymuşlardır! Ülkemizde O’nu kötülemeye çalışan canlı mumyalarla, orta çağdan kalma zombiler, asla başarılı olamayacaklardır!
KEMALİZM ; hayatımızı güzelleştirecek bir yaşam felsefesidir. Bir tabu olmayıp, günün koşullarına göre yaşanabilecek bir ideolojidir!
Geçmişimizdeki gurur, geleceğimizin ışığı ve sosyal rehberimizdir!
Kemalistlerden hiç kimse ; gerek ATATÜRK’ün sağlığında, gerekse 82 yıldır “ATATÜRK’e dokunmak ibadettir” diyerek O’na tapmamıştır.
Hiçbir zaman ve hiçbir ATATÜRKÇÜ, ATATÜRK’ü peygamber yerine koymamıştır!
ATATÜRK bizim liderimiz, idolümüz ve rehberimizdir! Sever, sayar ve fikirlerini rehber kabul ederiz!
ATATÜRK ; Bütün DÜNYADA pek çok ülkede heykeli olan ve fikirlerine halâ saygı duyulan tek liderdir!
Türk Ulusuna “Benim milletim” değil, “YÜCE TÜRK MİLLETİ” diye hitap eden ölmez lider ATATÜRK ; bu yüce millete Cumhuriyeti armağan etmiştir!
Cumhuriyet “Kayıtsız Şartsız, ulusal egemenliğe” dayanır!
ATATÜRK’ün aşıladığı Ulusal bilinç, Cumuriyetin ruhudur! Bizler de bu ruhu KEMALİZM ideolojisi ve felsefesiyle sonsuza kadar yaşatacağız!
ULU ÖNDER ATATÜRK ; Ruhun şad, mekânın cennet olsun!
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.