Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP KADIN KOLLARINDAN AÇIKLAMA

Sayın Bahçeli”
Kadınlar her işin üstesinden gelebilir. Kadın sadece evde çocuk bakan , ev işi gören bir kimse değildir ve olmamalıdır.
Eğitimde , hukukta , sanayide , siyasette,sağlık alanında kısacası her sektörde kadın yer almalı ve kadınlarımız el üstünde tutulmalıdır .
Bahçeli ” Meral Akşener’e “evine dön kısır yap ye diyerek” sadece Akşener’i değil bütün kadınları aşağılayıcı sözler sarf etmiştir.
Onun zihniyetindekiler :
Kadın evde oturmalı , iş ve siyaset hayatına atılmamalı gibi saçma sapan şeyler söylemekte , kadınlarımızı toplumdan soyutlamak istemektedir . Bu son derece yanlış ve kötüdür .Kadın bugün her işi yapabilmektedir ve kimi işlerde ise erkeklerden daha fazla yeteneğe sahiptirler. Kadınlarımız araba kullanmakta , polislik görevini yapmakta , asker olarak dağda vatani görevi yapmakta ,milletvekili olarak , bakan olarak , anayasa mahkemesi başkanı olarak görev yapmakta , pilotluk görevini yapmakta , sanayide usta olarak çalışmakta , eğitimde , sağlıkta , hukukta vb. en üst düzeyde görevlerde bulunmaktadır .
Kurtuluş Savaşı’nda kadınlarımız cephede en ön saflarda yerini almış sonraki süreçte, Kadınlarımız sayesinde ülkemiz daha çok gelişmiş ve gelişmeye de devam edecektir. Toplum olarak kadınlarımıza yapılan çirkin, kaba tabirleri kesinlikle kabul etmemeliyiz . Kadınlarımız her işte çalışmalı ve vatanına , milletine faydalı olmalı , çalışkan ve üretken olmalıdır . Kadın hem iyi bir anne , hem iyi bir iş kadını,hem iyi bir siyasetçi olabilir . Bu o kadar da zor bir şey değildir .
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de kadınlarımıza çok önem vermiş ve şu sözü söylemiştir :
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”
Sayın Bahçeli Türk kadınını ,Arap kadınları ile karıştırmış herhalde..Türk’ün geçmişinde kadınlar, erkeği ile birlikte ata binmiş,yöneticilik yapmış kendini sosyal hayattan izole edip kafes arkasına gizlememiş,erkeğin dördüncü eşi olmayı asla kabul etmemiştir.
”Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Bundan dolayı kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamaklarından geçeceklerdir.”
İşte tüm bunlardan dolayı kadınlarımıza hak ettiği değeri hatta fazlasını vermeliyiz ki daha çok mutlu olalım, daha gelişelim ve muasur medeniyetler seviyesine ulaşabilelim . Tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı iletir hepsine sonsuz teşekkürler ederiz .
Chp Tavşanlı Kadın Kolları Başkanlığı
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.