Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

CHP İL BAŞKANI ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı dr.Zeliha Aksaz Şahbaz,sosyal medya hesabından gündemi değerlendirdi.

Ülkemizde masum çocuklarımıza, kadınlarımıza, karşı işlenen cinsel saldırı ve katliamlar infial boyutlarına ulaşmıştır. Buna hergün yeni halkalar eklenmektedir. En son evinin önünden kaybolan Ecrin bebeğin cesedi parçalanmış halde bulunmuştur. Cinsel saldırıya, tecavüze uğrayan, katledilen her masumumuz ruhumuzdan, insanlığımızdan bir parçayı da beraberinde götürmektedir. Fütursuzca yapılan bu eylemlerin faturasını hepimiz en kıymetlilerimiz ve geleceğimizle ödemekteyiz.

Henüz dişleri bile çıkmamış masum bir bebeğe cinsel saldırı ve bebeğin katledilmesini övgü ile anlatan bir ahlaksızlık abidesinin kitap adı altında basılarak topluma dağıtılması son hamle olmuştur. Bir sapık ruhunun hastalıklarını ve insanlık suçunu büyük bir iştahla yazıya dökmüş, bir kitapevi bunu kitap adı altında basmış ve satışa sunarak toplumsal ulaşıma açmıştır. Bu ciddi anlamda sorgulanması gereken bir durumdur.

29 mayıs zeliha bşkn

Toplumda insanlık dışı bu eylemlerin yaygınlaştığı, faillerinin korunduğu ve yeni saldırılar gerçekleştirmek üzere serbest bırakıldığını görmekteyiz. Yeni kurbanların acı sonlarını da ibretle yaşamaktayız. Bu ne demektir? Bu cinsel saldırılar meşru mu kabul edilmektedir? Cinsel istismar bir yaşam tarzı mıdır? Toplum insanlık dışı saldırılarla uğraşırken birileri kirli iktidarlarını korumak ve rant, yağma peşinde midir? Bu durumun sorumluları, muhatabı kimlerdir?

Toplumu bir hastalık gibi saran çocuğa ve kadınlara karşı suistimal ve cinsel saldırı, tecavüz ve katliamlara karşı kamuoyuna açık, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ciddi bir araştırma yapılarak acilen önleyici tedbirlerin alınması ve caydırıcı ağır yaptırımların uygulanmasına büyük ihtiyaç vardır. Failleri en ağır biçimde cezalandırılmalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.