Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CENGİZHAN GÜNDÜZ İLE FUTBOL..

ALİ MERMER:Cengizhan merhaba önce pandemili günler nasıl gidiyor diyeyim?
CENGİZHAN GÜNDÜZ:Merhaba Ali abi, pandemili günler bizleri zor bir dönemden geçiriyor. Normal yaşantımızın değerini bu süreçte gerçekten anlamış olduk, bir an önce bu virüsten kurtulup tüm dünyanın normale dönmesini umuyorum.
ALİ MRERMER:Seninle 2018-2019 sezonunda Tavşanlı Linyitsporda oynarken tanışmıştık.Anlatabilir misin kendini biraz,futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın?

CENGİZHAN GÜNDÜZ:Futbola Kocaelispor altyapısında başladım 14 yaşındaydım ,15 yaşımda Fenerbahçeye transfer oldum ve tam 6 sene Fenerbahçe altyapısı ve a takım olmak üzere bu büyük camiada bulundum,daha sonra Beşiktaşa transfer oldum burada bir sezon geçirdikten sonra sırasıyla Kartalspor,Saxan(moldova süper ligi), Kemerspor, Beylerbeyispor, Tavşanlı Linyitspor ve son olarak Uzunköprüsporda forma giydim.
ALİ MERMER:Kaç tane teknik adamla çalıştın,futbolunun şekillenmesinde etkili olan teknik adamlar kimlerdi?
CENGİZHAN GÜNDÜZ:Birçok teknik adamla çalıştım sayısını gerçekten net söyleyemiceğim , ama futbolumun şekillenmesinde bana en çok yön veren Fenerbahçeden Semih Özü hocamdır bende emeği gerçekten çoktur ve son sezonumda da hocamla çalışmak.

ALİ MERMER:Tavşanlı Linyitsporda oynadığın sezon için aklında kalanlar nelerdir?
CENGİZHAN GÜNDÜZ:Tavşanlı linyitsporda oynadığım sezonda gerçekten iyi bir takım olmuştuk herkes birbirine her anlamda destek oluyordu ve çok iyi bir arkadaşlık yakalamıştık. Bireysel performans olarak verimli bir dönem geçirmeye başlamışken bir anda oynatılmamaya başladım buda benim performansımı sonraki süreçte olumsuz etkiledi. Ama sonuç olarak Tavşanlı Linyitsporda oynadığım dönemi her zaman iyi olarak hatırlıyorum.
ALİ MERMER:Peki tekrar Tavşanlı Linyitsporda oynamak ister misin?Ve var mı seni arayıp soran Tavşanlı Linyitspordan?
CENGİZHAN GÜNDÜZ:-Tabii ki neden olmasın, Tavşanlı Linyitspor gerçekten büyük bir camia ve olması gereken yerlerde değil , bu takımın hak ettiği yerlere gelmesinde emek harcayıp formasını terletip hem kendi kariyerime hem de Tavşanlı Linyitspor adına katkı sağlamak isterim, şuan için kimseyle bir iletişimim olmadı.

ALİ MERMER:Kovit 19 nedeni ile pandemi hikayesi yüzünden BAL da hala kesin bir durum yok.Oynanmalı mı sence bu lig ve Ocak 2021 de başlatılacağına inanıyor musun?
CENGİZHAN GÜNDÜZ:-Diğer ligler oynatılırken bal liginin oynatılmaması gerçekten bana mantıklı gelmiyor. Kesinlikle bu liginde oynatılıp camiadaki görevi olan herkesin mağdur bırakılmaması gerekiyor . Ocak 2021’de başlatılacağını da pek sanmıyorum.
ALİ MERMER:Profesyonel Türk futbolu ve milli takımımız açıkcası bence kötü bir yılı geride bıraktık sen ne düşünürsün?
CENGİZHAN GÜNDÜZ:Milli takımımız kötü bir yılı geride bıraktı fakat genç bir jenerasyon yakaladı ve bu oyuncu grubu gerçekten gelecek vaat ediyor, önümüzdeki senelerde daha başarılı olacağını düşünüyorum.
ALİ MERMER:Sevgili Cengizhan çok teşekkürler keyifli sohbet için.İlave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
CENGİZHAN GÜNDÜZ:Ben teşekkür ederim Ali abi , şunu eklemek isterim ki içinde bulunduğumuz bu zor dönemden bir an önce kurtulmamızı temenni ediyorum.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.