Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CELALETTİN ALTAY KÜTAHYA ASKF BAŞKAN YARDIMCISI İLE AMATÖR FUTBOLUMUZ

ALİ MERMER:Başkanım merhaba.Öncelikle dile getirdiğim konuyu sorarak başlayayım.Tavşanlı”da amatör kulüp sayımız bana çok geliyor siz ne desiniz bu konu için?
CELALETTİN ALTAY:Tavşanlı’da amatör kulüp sayısı bana göre çok değil. Kulüplerimize verilen destek az, her kulüp istisnasız bir ya da iki kişiye kalmış vaziyette. Destekler olursa güzel şeyler olur diye düşünüyorum.
ALİ MERMER:Kütahya ASKF olarak 1.ve 2. Amatör kümeyi birleştirdiniz.Bu sadece bu sezon için mi yoksa bundan böyle kalıcı olarak sadece 1. Amatör küme mi olacak?Ve bu konu yurt genelinde nasıl?
CELALETTİN ALTAY:Bu sezon için zaten her yıl ligler ayrı ayrı her sezonu için planlanır. Eğer kulüpler bunu isterse devam edebilir, sonuçta artışına eksisine bakılacak. Bu yurt genelinde de çoğunlukla bu şekilde.

ALİ MERMER:Peki sayın başkanım ilçemiz takımlarında alt yapı için siz neler düşünürsünüz?
CELALETTİN ALTAY:Alt yapı yok, ilçemizde alt yapı yapıyorum sananlar var
ALİ MERMER:Birde uzun bir süredir amatör sahalarımızda ambülans sorunu var?Futbolcu sağlığı için önemli.Sahalarımızda ambülans bulunması için Kütahya ASKF ve Tavşanlı kulüpleri olarak her hangi bir girişiminiz var mı?
CELALETTİN ALTAY:Girişimlerimiz en üst noktada Sağlık Bakanlığı düzeyinde oldu ve cevap buldu, Ambulans sorunu girişimlerimizle sonuç buldu. En geç 5 dakikaya tam donanımlı ambulans sağlıkçı arkadaşımız çağırınca geliyor. Bal takımları ücretini ödüyor müsabaka boyunca hazır halde bekliyor.
ALİ MERMER:Kütahya ASKF başkan yardımcılığı yanında Başköysporun da başkanlığını yapıyorsunuz.Başköyspor için neler diyeceksiniz?
CELALETTİN ALTAY:-Başköysporda gençlere önem veriyoruz, Birlik beraberlik ile uzun yıllar kulüpçülük yapmak istiyoruz. Sportif başarıları 2. plana attık. Bundan sonra şölen gibi festival gibi turnuva gibi etkinliklerle alt yapı kategorilerindeki futbol liglerinde güçlü olarak yer alacağız.

ALİ MERMER:Celalettin başkanım benden bu kadar eklemek istediklerinizi tabiki dinlerim.Teşekkürler sohbet için.Başaŕılar bütün çalışmalarınızda.
CELALETTİN ALTAY:Son olarak amatör spora katkılarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum selamlar

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.