Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARŞAMBANIN TAVŞANLI LİNYİT ANTRENMANI

Çarşamba günü takımımız Tavşanlı Linyitsporun antrenmanını izleyeceğiz.Zaten takımda Tavşanlı’ya ada stadına gelecek antrenman yapmaya.Geçen hafta hem,İlçe Gençlik Merkezi ve Spor Müdürlüğünden,hem de takımımızın yetkililerinden edindiğimiz bilgi bu yöndeydi.Peki neden Çarşamba günleri,efendim takımın maçı ada stadında olduğu zaman,Perşembe günü antrenman yapılınca,stadı maça yetiştirmek zor oluyormuş.

Neyse biz antrenman ada stadında diye biraz da erken vakitte yollandık adaya.Sağ olsunlar İlçe Spor müdürlüğündeki arkadaşlarda her zaman hoş karşılarlar.İşte müdürlüğün kapıdan daldık stada,arkadaşlara selam verelim istedik.Spor antrenörlerimizden,Yücel Tosun,Mehmet Ali Karacan,çalışanlarımızdan Avni Uyar oralarda.Çaysadık çay içelim dedik,güreş antrenörü arkadaşımız Mehmet Ali Karaca gel abi lafı mı olur dedi önce.Sonra hayırdır ziyaret neden deyince,T.Linyitsporun antrenmanı var ya dedik.Güldü yok bugün burada antrenman diye yanıtladı.Allah Allah falan derken,dur ben Bizim Güleç’i arayayım dedi.Sonuç antrenman Tunçbilek’de,kafaya koyduk ya,çaya teşekkür edip alel acele kalktık,ver elini Tunçbilek.

Tunçbilek’e girerken şöyle bir baktım bizim mübarek bacalara.Sadece birinden beyaz dumanlar yükseliyor gökyüzüne.Süzülüyor yükseklere,yukarılarda neredeyse bulut görünümünü alıyor.Eeee mübarek bacanın dumanı ne de olsa,sanırım tozları çok değildi bugün,neyse.Uzatırsak şimdi,Çelikler holding,bacalar filtreler derken konu dağılacak.

Tesislerin önüne geldim,cepte çakmak yok.Serkan Şener,oturmuş sigara içiyor,ateşi ondan aldık.Sonra Serkan Çakmağını ver de,içeride kıvranıp durmayayım dedim.Olmaz abi,benim mesai bitti bitecek dedi vermedi çakmağı iyi mi?Neyse diyeyim gene,futbolcu arkadaşlarımız başlamış çalışmaya çoktan.

Masörümüz İsmail Akar,malzemecimiz Rıdvan Kaya oturuyorlar kenarda.Önce onların yanına çöktük,selam kelam işte.Teknik direktörümüz,Erdoğan Sarıuşak ve antrenör Murat Kışkan,futbolcularımızla ilgileniyor.Uzak tarafta kaleci antrenörümüz Oktay Tosun,dört kalecimizi çalıştırıyor.

Bazan uzaktan bazan yakından futbolcularımızla merhabalaşıp kolay gelsin diyoruz.Bülent İnönü,Suat Ünal,Kemal Akbaba,Sinan Bozkır,Emre Akdağ, Hüseyin Güleç,Şahin Gizlenci Ömercan Arslan.Şimdi hepsini yazmaya kalksak ohoo işimiz var.Ömercan malum,maçta kaşına darbe alıp oyunu terk etmek zorunda kalmıştı.Kaşı bandajlı ama antrenmanı aksatmamış.Geçmiş olsun dedik tekrar,Hüseyin Güleç bir şey olmaz Ömer’e taş kafadır deyince gülüştük.Sinan Bozkır’a bir ara sanırım,ne haber kaptan dedik.Ben kulübe kaptanıyım abi deyince ben güldüm bu kez.

Sonra derdimiz bizim taka telefonla resim çekmek ya.Biraz yakından biraz kenardan,resim alarak,Erdoğan ve Murat hocaların yanına kadar gittik.Vallaha hocam,girdik ya sahanın içine falan diye kem küm ettik.Ne diyeyim sana abi şimdi ben dedi hocam.Çık mı diyeyim yani hem girip geldin hem kendin söylüyorsun.Böyle bazan dalarım içeri bende,bana bu güne kadar bir kere sevgili Ali Buçan’dan başka şuradan çıkar mısın diyende olmadı.Ali Buçan hocanın da kulakları çınlasın.

Sonra İsmail Akar gel sana çay ikram edelim deyip içeri götürdü.Biz çay içerken de kendisi geri döndü.İsabet oldu bizim Serkan Şener bu kez bize bir kibrit buldu geldi.Bir daha döndük sahaya,genel kaptan Hüseyin Yeğen eski binanın önünde oturuyor.Uzunca sayılabilecek bir süre sohbet ettik.Biz sorduk o söyledi,sohbet keyifliydi doğrusu.Canım her konuştuğumuzu da cart diye yazacak değiliz tabi.Zaten antrenman bitimi de hem hocamızla hem genel kaptanımızla da Hüseyin Yeğen beyin odada epeyce lafladık.Erdoğan hocanın düşüncelerini de yayınladık zaten.

Neyse hadi gali bana müsaade deyip ayrıldık.Malum bizde araba maraba yok,durakta dolmuşu bekliyoruz.Hüseyin Güleç geçiyor baktım,dur dedim tabi.Gürağaç’ta işim var abi deyince tabi dedik,ama hoşumuza giden bir şey söyledi,seni atıp geleyim Tavşanlı’ya diye sağ olsun.Az sonra da Emre Akdağ geçiyordu,hah iyi ki denk geldin deyip atladık yanına.Tavşanlı’ya kadar konu futbol ve Linyit tabi.Abi inan ben gerçekten bu değilim,çok daha iyi günlerimi görürsün inşallah dedi.Gol atacaksınız Emre dedim ve sende atmalısın.Tabi istediğimizi de söyledik Emre’ye,Yıldırımsporu yenin gelin,başka bir isteğimiz yoktur.İnşallah abi yanıtını aldık,sağolsun küçük meydana gelince de teşekkür ettik.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.