Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARŞAMBANIN 12 LERİ

İşte bizde hesapta iş yapıyoruz diye yazı yazıyoruz diye klavyenin başına geçiyoruz ya,gene öyle yaptık.Bu sefer dinlemek yerine kendimiz mırıldanıyoruz.Bir tutam hayal,bir tutam mavi,ömrümden sana biriktirdiğim.Al sazım,ver sözün senin olsun yar mavi gökyüzü.

27 haziran deniz hakem iki kaptan

Neyse Nihat Özerdem turnuvasını izlemeyi yarıda kesip,Ali Kaynak ile yollandık karakovaya.Yağmur tufanı bitmiş ama çiseleme devam ediyor.Üç maç var ikisi 17.00 da başlayacak.T.Linyitspor gelmiş,maçları 18.00 da başlayacak ama Beyköysporda gelmiş.Genç hakem arkadaşlarımız da hazır.Biz bir ara bu yağmurda nasıl oynayacak bu çocuklar dedik.Ama sevgili hakem arkadaşımız bu yaşta öğrenecekler Ali amca dedi.Şeker değiller ya eriyecek,her zaman günlük güneşlik havada mı oynayacaklar.Vallahi haklısın dedik tabi.

27 haziran yunus balcı

Her neyse herkes hazır görevliler takımlar maçlar başladı.Bir tarafta 3 Eylülspor ile T.Gençlikspor.Diğer tarafta Akıncılarspor ile T.Linyitspor.Çiseleyen yağmurda fotoğraf çekme derdindeyiz.T.Linyitsporun alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya arkadaşımız yetişti imdadımıza.Al abi sana şemsiye diyerek kendi şemsiyesini verdi.Çok makbule geçti tabi buradan da teşekkür edelim tekrar.

27 haziran deniz rakip

Malum Deniz Berk Akıncılarsporda,bu nedenle de biz daha çok Akıncılarspor ile T.Linyitspor maçına odaklandık.Üstelik Deniz Berk takım kaptanı olarak sahadaydı Çarşamba günü.Maç öncesi T.Linyitsporlu miniklerle de keyifliydik.Yavuz Balcı’nın oğlu Yunus Emre’ye takıldık bir ara,ne oldu bugün kaptanlık bazubandı yok diye.Üstüne üstlük bugün yedeklerdeyiz Ali amca yanıtını verdi Yunus Emre.Canın sağolsun futbol böyle bir şey diye noktaladık.

27 haziran 3 eylül gençlik

Ömer Atay ile Niyazi Serer arasında gene tatlı muhabbet var.Ara da bizde maydanoz oluyoruz.Artık maç mı izliyoruz muhabbet mi karışıyor.Ara da Ali Kaynak da sohbetin içinde keyifli oluyor tabi bizim için.

27 haziran hakemler

Şimdi keyfe keder yazmayı bırakıp biraz ciddileşelim.Alt yapı diyoruz hep,lakjin alt yapıyı neredeyse bütün kulüplerimiz öylesine yapıyor demek de pek yanlış olmaz.Buyurun,Akıncılarspor,T.Gençlikspor ve 3 Eylülspor yedek futbolcu yok saha kenarında.T.Gençlikspor teknik sorumlusu Cemil Göneş’e seslendik,hocam futbolcular nerede diye.Yağmur engeline takıldık diye yanıtladı,eh bu da makul bir sebeb deyip geçelim.T.Linyitspor kenarında yeterli sayıda oyuncu mevcut.Ama bu oyuncuların kaçı T.Linyitspor alt yapısından kaçı Bursaspor futbol okulundan onu biz bilemiyoruz.

Aslında bu futbol okulları ve kulüp ilşkileri bize biraz karmaşık geliyor açıkcası.Tam anlamı ile ifade etmekte zorlanıyoruz da açıkcası konu hakkında nasıl bir şeyler düşünüp,söyleyip yazmak nasıl olacak onu tam olarak toparlayamıyoruz.Neyse çok eveleyip gevelemeyelim ama kulaklarımızda Hanımçeşmespor teknik sorumlusu Mehmet Kale’nin Tavşanlı’da alt yapı rant işine döndü sözlerin çınladığını ekleyelim.

İlk maçlar bitti son olarak Beyköyspor ile Ayvalıspor oynayacak.Oğlumuz Mustafa’da var,yağmur çiseliyor,ne yapacaksın baba,kalacak mısın götüreyim mi deyince.Bugün de böyle olsun deyip yollandık eve evlatla.

27 haziran mustafa

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.