Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

ÇARŞAMBA DALDAN DALA YAŞLANIYORUZ

Çarşamba günü salgın hastalık günlerinin yeknesaklığından kurtulup değişik ve keyifli bir gün geçirdik diyebilirim.Buyur tam yazmaya başlarken,aklımıza neredeyse çocukluğumuzdan bildiğimiz biraz da saçma sorular takılıyor.”Bir kilo demir mi ağırdır,bir kilo pamuk mu” birincisi.Bir diğeri de “Tavuk mu yumurtadan çıkar,yumurta mı tavuktan”Her neyse karışık kuruşuk bu sorular.
Çarşamba günü saat 12 civarında DÇNT DR Mustafa Kalemli Devlet Hastahanesine düştü yolumuz.Yok yok bu kez sağlık sorunu değil.Sağlık çalışanlarından olup bir taraftan da amatör futbolumuzda hakemn gözlemciliği yapan Mustafa Uzun arkadaşımızdan,bir basın açıuklaması yapılacasğı bilgisini almıştık.Bu nedenle oralardaydık.Lakin atladığımız konu basın açıklamasının 25 Şubat Perşembe günü olacağıydı.Bundandır yaşlanıyoruz dememiz,ayrıntıları kaçırıyoruz bu aralar.

Tabi oralarda ilk anda boş boş sağa sola bakınırken Cemil Göneş’i gördük.Tavşanlı Gençlikspor yöneticilerinden ve aynı zamanda alt yapıda teknik sorumlu.Sağ olsun ilgilendi bizimle odasında oturduk.Amatör futbolumuz üzerine ve özellikle alt yapı konusunda güzel bir muhabbet oldu.Sonrasın da Mustafa Uzun arkadaşımız da gelincekısa da olsa futbol konuştuk.Ayrılık zamanı Mustafa Uzun arkadaşımız abi yarında beklerim dedi de,güldük inşallah nasip bakalım dedik.

Sonrasında indik çarşıya da berber Ali Meşur’u bulduk.Severiz kendisini o da bizi sever sayar derdimiz facede yaptığımız bir paylaşıma yorum yapıp sonra silmesi.Sıkı ve sağlam Tavşanlı Linyitspor taraftarlarındandır adaşım.Söyle bakalım adaşım sıkıntı nedir de anlaştık sonunda.Sağ olsun çay da ikram etti biz de reddetmedik.
Sonra ayaklarımız Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına götürdü.Yönetici arkadaşlarımızdan Hüseyin Topuz ve Mehmet Ali Kazak var birde arkadaşımız Mehmet.Onun da soy adı gelmedi aklıma,diyoruz yaşlanıyoruz diye.Sonra Sinan Sargın ve kadın kolları başkanımız Ülfüye Topuz.Çok da siyaset yapmadan keyifliydi sohbet.Gidiyoruz diye ayaklandığımızda Mehmet Ali Kazak nereye erkenden dedi.Sırıttık giriş kapısına pandemi nedeniyle 10 dakikadan fazla kalmamaya dikkat edin diye yazmışsınız yanıtını verdik.
Ayaklandık asıl niyetimiz torunumuz Bernis’ê uğramak.Tavşanlı Taekwondo Gençlikspor kulübünde Erhan Yaşar yönetiminde kurs görmeye haftanın üç günü antrenman yapmaya devam ediyor.Çalışma saatlerinin sonu yaklaşmıştı,sen neden geldin dede deyince,tamam annen gelecek almaya seni görmek istedim sadece dedim.
Öncesinde bizim web sitesinin sahipleri reklam powere uğramıştık.Ali Akkaş Kadir Akkaş kardeşler.Ali’nin oğulları   Yiğit’de oralarda. Büyük oğlu Eren’de askere gitmişti kısa bir süre önce.Ona da şimdiden hayırlı teskereler diliyoruz.Bu kez biraz yoğun gibiler geldi bana.Milli Egemenlik parkından geçerken de Ercan Kuru hoca ile selamlaştık.Acele gibiydi işi.
Sonrasında eve yollandık ve neşemiz devam etti.En küçük torunumuz Liva bizde.Mustafa’nın kızıdır hanımefendi.Şu salgın nedeniyle çocuklar da evde kapalı kalıyor.Ama acısını çıkardık bizim evin önünde epeyce bir oynadık torunla.
Ve aile için üzüntü verici olayımızla noktalayalım.Mustafa’nın eşi Demet’in teyzesi vefat etti.Evliya Çelebi Devlet hastahanesinde yoğun bakımdaydı uzun süredir.Eşi Hayrettin Adıgüzel ve evlatları Ali ve İlknur ve kardeşleri Aliihsan ve Mesut Şuvak’a sabır diliyorum.Allah rahmet etsin mevtaya mekanı cennet olsun.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.