Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARŞAMBA AYAK TENİSİ KÜTAHYA

Çarşamba günü Kütahya’da gerçekleştirilen ayak tenisi seminerindeydik.Gitmeyi kafaya koyduğumuz içinde ilk teması ayak tenisi Tavşanlı temsilcisi Güney Erdem ile kurmuştuk.Hocam sen gidersin seminere bende geleceğim aklında olsun demiştik.Sağ olsun kırmaz bizi Güney hocam tamam birlikte gideriz yanıtını almıştık.
Böyle olunca Çarşamba günü düştük yola.Kimlerle diyeceksiniz tabi?Tavşanlı’nın spor adamları ile aynı zamanda Kütahya TÜFAD yönetim kurulu üyesi olan Bülent Geren,Güney Erdem ve Hüseyin Şentürk ile.Yolda spor adamları ile olunca da keyifli futbol muhabbeti de olunca göz açıp kapayıncaya kadar Kütahya’ya girmiştik bile.Ayak tenisi semineri Kütahya Tenis Kulübü tesislerinde yapıldı.
Tesislere ilk girişimizde bizi karşılayan sayın İbrahim Demir oldu.Ayak tenisi Kütahya temsilcisi ve bölge sorumlusu.Bülent Geren ve Hüseyin Şentürk ile beraber tesislerin önündeki çay bahçesine oturduk biz.Güney Erdem kayboldu yanımızdan,seminerin hazırlık işlerinde kıyısından köşesinden yardımcı oluyor tabi.

Biz Geren ve Şentürk ile sohbet ederken,Ayhan Yaman hoca geldi iki arkadaşıyla.Ayhan Yaman deyince ilimiz spor özellikle futbol camiasında tanımayan yok tabi.Kütahya Altınordu futbol okullarının her şeyi diyelim kısaca.Yanındakilerden biri Özel İdare Köy Hizmetlerisporda bir dönem futbol oynamış Abdullah Keskin.Diğeri Kaan Ağar,Çavdarhisar’da beden eğitimi öğretmenliği yapıyor.Tanıyacağım diyorum da toparlayamadım önce yaşlanıyoruz.Nasılk tanımazsın abi Tavşanlı’da futbol oynadım,Gürağaçsporda da forma giymiştim deyince hatırladık.Kusura kalma Kaan hoca demeyi de ihmal etmedik tabi.Gene kendisini Bozuyük’ten hatırladığımız Ercan Yıldız da geldi yanımıza hem öğretmen hem teknik adamlık yapar.

Bir taraftan da gözlerimiz Kütahya TÜFAD başkanı sayın Mehmet Acet’i arıyor.Biliyoruz seminere geleceğini Prof dr. sayın Acet uzun zamandır tanıdığımız spor adamlarından.Dumlupınar Üniversitesi spor bilimleri fakültesininde kurucu dekanlığını yapmıştı.Mütevazi bir kişiliğe sahiptir Mehmet Acet,derdimiz Alternatif radyo programımız için kısa da olsa söyleşi yapabilmek.En sonunda yaptık da zaten diyeyim.

Seminer bölge temsilcisi sayın İbrahim Demir’in açış konuşmasıyla başladı.Eğitimciler sayın Yunus Emre ve sayın Selim İleri’nin katılımcıları her konuda bilgilendirmesi ile devam etti.Bu arada biz Uşak’tan  gelmiş futbol adamları ile tanışma fırsatını bulduk.Uşak Turan İdmanyurdusporun genel koordinatörü sayın Erol Tosun.Uzan yıllarda futbol oynamış kendisi aynı takımda.Erol bey le birlikte takımın antrenörlüğünü yapan sayın Adnan Çamurcu da var.Futbol ve ayak tenisi konusunda çok da uzun olmasa da güzel bir sohbetimiz oldu.En sonunda peki siz ayak tenisi Uşak temsilcisi misiniz diye sordum.Yok dedi Erol Tosun bey temsilcimiz Teoman Dümen.
Neyse seminer sona erdi sonunda bu tür etkinliklerde her zaman olan olay katılımcılara teşekkür belgesi verilmesi onu da yaptılar.Neredeyse teşekkür belgesi almayan kalmadı gibi.Dahası Güney hoca geldi yanımıza,baktım elinde adımıza düzenlenmiş teşekkür belgesi.İlahi sayın hocam dedim benim ne katkım var da böyle yaptın dedik demesine de hoşumuza gitmedi de değil.
Sonrasında sayın prof dr Mehmet Acet ile Dumlupınar Üniversitesine gittik.Alternatif radyo için söyleşiyi benim orada yaparız dedi.Sağ olsun çok da uzun olmasa da işstediğimiz söyleşiyi gerçekleştirmiş olduk.Sevgili Bülent Geren ve Hüseyin Şentürk biraz da zorunlu olarak dinlemekle yetindiler.Sevgili Güney Erdem de konuşmayı kayıt altına almak da yardımcı oldu.Bir kez daha her üçüne de teşekkür ediyorum.

Son olarak hep birlikte Dumlupınar Üniversitesi,spor bilimleri fakültesi sayın Çetin Özdilek’i ziyaret ettik.Böylece sayın dekana biz de gecikmeli de olsa hayırlı olsun dedik.Sayın Özdilek fakültenin kuruluşunun henüz çok yeni olduğunu ve arkadaşları ile birlikte çok güzel işler başaracaklarına inandığını söyledi.
Velhasılı Çarşamba kendimiz açısından keyifli bir gün oldu diyerek noktalayalım.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.