Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Buz Pateni Pisti Hizmete Açıldı

ADRONOS YAŞAM MERKEZİ VE BUZ PATENİ PİSTİ HİZMETE GİRDİ
ADA MESİRELİĞİ İLÇENİN “GÖZ BEBEĞİ” OLUYOR

TOPLAM PROJE ALANI 520 DÖNÜM OLAN VE BUNUN YAKLAŞIK 120 BİN METREKARELİK KISMINDA ÇALIŞMALARIN TAMAMLANDIĞI ADA MESİRELİĞİ İLÇENİN GÖZ BEBEĞİ OLUYOR. SON OLARAK BURADA İNŞA EDİLEN ADRONOS YAŞAM MERKEZİ VE BUZ PATENİ PİSTİ HİZMETE GİRDİ. TESİS, HAFTA İÇİ 10.00-20.00, HAFTA SONU İSE 08.00-22.00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERİYOR.

Tavşanlı’da yıllardır atıl durumda bulunan ve mezbelelik görüntüsüyle kimselerin uğramadığı Ada Mesireliği, son yıllarda yapılan yatırımlarla ilçenin göz bebeği haline gelmeye başladı.
Amfi tiyatro, spor kompleksleri, sosyal binalar, süs havuzu, aydınlatma işlemlerinin tamamlandığı Ada Mesireliği’nde yatırımlar hız kesmiyor.

buzpisti2
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in “İlçemizi farklı bir spor branşıyla tanıştıralım” talimatıyla yapımına başlanan Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti de tamamlanarak hizmete alındı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ada Mesireliği’nin çok amaçlı kullanım alanları ve spor tesisleriyle Tavşanlı halkına hitap ettiğini söyleyerek, bu alanda daha çok projelerin hayata geçirileceğini vurguladı.
“Ada Mesireliği’mizi Tavşanlı’ya yakışır bir hale getirdik” diyen Başkan Güler şunları söyledi:
“Bu alanda, amfi tiyatro, spor kompleksleri, sosyal binalar, süs havuzu ile aydınlatma işlerini bitirdik. Ada Mesireliği, yeşil alan kapsamında gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile hem modern bir görünüm kazandı, hem de ilçemizin nefes alabileceği sağlıklı ve ferah bir mekan oldu. Burada ortak kullanıma açık çok sayıda tesis inşa ettik. Çeşitli spor faaliyetlerinin bir arada yapılabildiği spor kompleksi ve açık hava parkurları (Yürüyüş, koşu, bisiklet gibi faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği özel yollar) yaptık” ifadelerini kullandı.

buzpisti3

– “BUZ PATENİ PİSTİNİ HİZMETE ALDIK”
Zafer Kalkınma Ajansı’nın da (ZEKA) destek verdiği Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti’ni de ilçe halkının hizmetine sunduklarını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Ada Mesireliği’ne canlılık katacağına inandığımız bu tesisimiz ile halkımıza yönelik spor faaliyetlerinin çeşitlendirilmesini amaçladık. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Tesisin işleyişi hakkında da bilgiler veren Başkan Güler, “Buz Pistimiz hafta içi 10.00 ile 20.00 arası, hafta sonu ise 08.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Öte yandan Nisan ayında paten kursları da başlayacak. 8 saati kapsayan kurslara başvurular tesislerimizde alınıyor” dedi.

buzpisti4

– TRAFİK EĞİTİM PİSTİ TAMAMLANDI, MACERA PARKI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Belediye Başkanı Mustafa Güler, buradaki Trafik Eğitim Pisti projesinin tamamlandığını, Macera Parkı için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.