Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BÖLGESEL TEMSİLCİLERİMİZ NE YAPACAK

Geçtiğimiz haftanın son gününde TFF nin Bal başlangıç tarihi için Mayıs sonunu işaret etmesi gündeme bomba gibi düştü.Deyim yerinde ise bu karar 266 takımın tamamını şoke etti.Nasıl etmesin ki federasyona güvenerek belki de kendilerini zora sokacak bir mali külfetin içine girdiler öncelikle.Başta yöneticeler olmak üzere,futbolcular ve teknik adamlar ve tüm emekçileri sükutu hayale uğrattılar.
Sosyal medyada özellikle takip etmeye çalışıyoruz bu konuyu neredeyse feryat etmeyen yok gibi.Bizim görüşümüze göre artık bu lig Mayıs sonunda da başlatılmaz diyerek önce bir ayrıntıya değinelim.Dikkat ediyor musunuz bilmem bu konu için hiç bir ASKF nın ya da hiç bir TÜFAD ın görüş açıkladığı yok.Hepsi boynunu bükmüş olanı biteni izlemekle yetiniyor.

Böyle diyerek BAL temsilcilerimizin stratejileri ne olacak ona bakalım.
Karardan sonra geçtiğimiz Cumartesi günü toplanmayı planlayan Tavşanlı Linyitspor toplanma tarihini erteledi.Büyük olasılıkla Çarşamba ya da Perşembe günü toplanıp çalışmalarına devam edecekler.Tesis sorunu olmadığı için çalışmalara devam etmeleri makul gibi görünüyor.
Yeşilayspor da çalışmalarına düşük tempoda devam edecek.Kadronun çok büyük çoğunluğu yerli futbolculardan oluştuğu için tesisleri de olduğundan dolayı Yeşilaysporda çalışmalara devam konusunda haklı gibi görünüyor.
Dumlupınar Üniversitesispor en geç toplanan takımı idi.Futbolcularının çok büyük çoğunluğunun öğrencilerden oluştuğu malum.Bu nedenle de büyük ihtimalle çalışmalarına bir süre ara verecekler.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.