Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİZİM ÇOCUKLAR ALPER ENES KAHRAMAN VE MUHAMMET ALİ AYDEMİR

Şimdi malum biz bazı konuları papağan gibi tekrarlar dururuz.Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetişen gençlerimizin,takımımız bünyesinde olmasını isteriz.Dahası takımımızın kadrosunda olmalarından da öte,oynadığımız maçlarda yeterli süreyi almalarını yeterli şansı bulmalarını isteriz.
Geçtiğimiz hızlandırılmış ve kısa ayaklı BAL maçlarında takımımızda yer alan alt yapımızdan yetişmiş iki futbolcumuzu taraftarlarımızın dikkatine sunuyoruz.

ALPER ENES KAHRAMAN
Alper Enes 2000 doğumlu futbola filiz lisansla Çukurköysporda adım atmış 2012 yılında.Aynı yıl Tavşanlı Linyitsporun alt yapısına gelmiş.2018 yılına kadar Tavşanlı Linyitsporun her kategorisinde futbol oynamış.
2018 yılında üniversite tahsili için Isparta’ya gidince ayrılmış zorunlu olarak.
Isparta’da süper amatör ligde Emresporda oynamış ve takımla şampiyonluk yaşamış.Göze batmış oynadığı futbolla ve BAL takımı Isparta 32 spora transfer olmuş.Tahsil hayatı da sona erince 2020-2021 sezonunda tekrar gelmiş Tavşanlı Linyitspora.
Tavşanlı Linyitsporda oynayan alt yapımızdan yetişmiş futbolcular arasında takımdayer bulabilen ve en çok süre alan futbolcu olmuş Alper Enes Kahraman.Sezonun ilk maçı olan E.Ç.Ç.Azotspor maçında 20.dakikada oyuna dahil olmuş.Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında 55.dakikada oyuna girmiş.Ki bu maçın ada stadında olduğunu da belirtelim.Ada stadında oynadığımız E.Ç.Ç.Azotspor maçında ilk onbirde oyuna başlamış.Son Ayvalıkgücü Belediyespor maçında 76. dakikada oyuna alınmış.

MUHAMMET ALİ AYDEMİR
Tavşanlı Linyitspor alt yapısından bir başka futbolcumuz Muhammet Ali Aydemir.O da 2000 doğumlu 2009 yılında Akıncılarspor alt yapısında futbolla tanışmış.Muhammet Ali’nin de Tavşanlı Linyitspora gelişi 2012.
Muhammet Ali dört sezon alt yapıda dört sezon A takımda kadroda yer almış.Alt yapıda oynadığı kategorilerde çok başarılı olmasına rağmen A takımda yeterli şansı bulmakta zorlanmış.
Kadroda yer bulmakta zorlanınca tekrar Akıncılarspora dönüp bir sezon süper amatör ligde oynamış Muhammet Ali Aydemir.2020-2021 sezonu başladığında Kütahya Yeşilaysporla anlaşmış genç futbolcu.Ancak Yeşilayspor lige katılmayınca,tekrar Tavşanlı Linyitspora dönmüş ki bizce isabetli olmuştur.Ancak belki de Tavşanlı Linyitsporun sezon başı hazırlıklarına katılamadığı için oynanan dört resmi maçta forma şansı bulamamış genç futbolcu.
Bir ara konuşmuştuk kendisiyle şöyle demişti.”Abi ben Tavşanlı’lıyım bu şehrin takımını seviyorum.Hangi takımda oynarsam oynayayım,Tavşanlı Linyitsporun yeri ayrıdır bende.”
Manşetdeki üçüncü kişi ise E.Melih Özer,o da Tavşanlı Linyitsporun alt yapısından.Ancak uzun bir süredir o mu sessizliğe gömüldü ben mi arayıp soramadım bilemiyorum doğrusu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.