Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

BİR SEZON BÖYLE GEÇTİ…

23 Eylülde sahamızda,bir İstanbul takımı Vefa spora 3-0 yenilerek açmıştık sezonu.21.Nisanda başka bir İstanbul takımı Sultangazi spora 2-1 mağlup olarak sezonu tamamladık. Sayın Akın Şirin ikinci kez başkan olmuş,teknik direktörlüğe,Erhan Sarıgöl ve yardımcılığına Fatih Akdemir ve kaleci antrenörlüğüne de Fatih Mumcu getirilmişti.Kulüp yönetimi ve teknik heyet açıkca dile getirmese de,bizler taraftarlar,bu sezon başaracağız diye yola çıktık,şampiyon oluruz dedik lig bitince. Evdeki hesap çarşıya uymaz derler ya,bunu kanıtlarcasına evimizde ilk maçımızda 3-0 lık bir yenilgi aldık.Maçın ertesinde büyük umutlarla transfer edilen Necati Önal tasını tarağını toplayıp gitti.İlk maç yenildik ama,sonrasını toparlamıştık.Arka arkaya içeride dışarıda,dört galibiyet ve beşinci hafta liderlik koltuğundaydık. Sonrasında ilk soğuk duş diyelim ben,babam da öyle demişti.Aliağa 6-1 le bozguna uğrattı bizi.Sonrasında iki İstanbul takımına da boyun eğdik.Maltepeye deplasmanda,Gaziosmanpaşaya ada stadında kaybettik.Böyle olunca ben dahil bütün taraftarlar ne oluyoruz demeye başladı.Babam sıkı takipçisidir Linyitsporun,eee noluyoruz dedim de kendisine,kalite bu kadar diyeyim diye geçiştirdi.

DSC_0125

Dokuzuncu hafta dur dedik kötü gidişe,Belediye Derincesporu 3-1 yenerek geldik.Kadere bakın o Derince grubu birinci tamamladı.Sonra hemşerimiz Çamlıcayı içerde beşledik,deplasmanda Kocaeli Büyük Derbent den üç puanla döndük.İçerde Bozuyük Vitrasporu ezer geçeriz derken,1-1 lik beraberliği güç kurtardık.İlk yarının son maçını deplasmanda Sultangazi ile oynadık,1-0 yenilip geldik.Zaten Sultangazi ve Aliağa bu sezon yenemediğimiz iki takım oldular. İlk yarı bittiğinde 22 puanla lider Aliağanın sekiz puan gerisinde beşinci sırada kalmıştık.İkinci yarıya bizce iki önemli isim Adem Hakan Ali Denizer ve Şahin Gizlenci ile yolumuzu ayırarak başladık.Kaleci Erman Balaban da giden bir başka isim olmuştu. İlginçtir ikinci yarıya deplasmanda Vefasporu 4-1 gibi farklı skorla yenerek başladık.Umutlandık belki ama evimizde Çayırova karşısında tekledik 1-1.Sonraki hafta Kütahyasporla 0-0 berabere kalarak bir daha üzüldük.
DSC_0114

On yedinci haftada deplasmanda yedi attığımz Bornova Yeşilova karşısında güç bela 1-0 kazandık.Baş iskele Doğantepespor ve Aliağa yenilgileri ve içeride Maltepe beraberliği.Üç haftada toplam bir puan,kimseler memnun değil tabi.Dengesizliğe örnek İstanbul maçımızda geldi Ada da kaybettiğimiz Gaziosmanpaşa sporu deplasmanda yenip geldik. Evimizde Belediye Derince spora 3-1 yenilmemizin acısını gene hemşerimizden çıkarttık.Kütahya’da da beş attık Çamlıca spora.İçerde kolay maç Kocaeli Büyük derbent kazandık tabi.Deplasmanda aslında kolay Vitra maçı ama gene tekledik,Yenilmedik ama gol de atamayınca 0-0 a bağladık işi. 2018-2019 sezonunun son maçı Ada stadımızda Sultangazisporlaydı.Bizim için formalite maçıydı rakibinse kazanması gereken maç ve onlar kazandı.Biz bütün taraftarlar kızıp bağırıp çağırmakla yetindik. BAL da üç sezon geçirdik alışkanlık yapmasından korkuyoruz.2019-2020 sezonunda hedeflediğimiz şampiyonluğu yakalayabilecek bir takım oluşturabilmeliyiz.Kim yapacak bunu tabi ki sayın başkan Akın Şirin ve yöneticiler ve teknik heyet.. Dileğimiz önümüzdeki sezon şampiyon olmaktır,inşallah başarabiliriz.
Yönetim bu sene mali bazda oldukça başarılı bir sezon geçirmiştir Akın Şirin başkanlığındaki yönetim şeffaflık ilkesi doğrultusunda yaptığı çalışmaları üst makamlara raporlama şeklinde sunmuş ve güven oyu almıştır
Yeni sezonda yine Akın Şirin ile devam edilecekse eğer yönetim başarısının üstüne bir tık daha koyup profesyönelleşme adına daha başarılı işler yapmalıdır örneğin reklam işlerinde profesyönel yardım almalı hatta bir ajansla anlaşmalıdır..

18 mayıs ben yönetim

Teknik yönetim bazında hocamız Erhan Sarıgöl’ün performansı önceki sezonlara göre yüksek ancak şampiyonluk anlamında istenilen düzeyde değildir bu konuda da işi biraz daha ileri götürmek ve yardım almak şarttır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.