Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BELEDİYE KÜTAHYASPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Misli com 3.lig 2.grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor,24. haftada Darca Gençlerbirliğini deplasmanda tek golle geçerek,hem üç puanı aldı hem de puan farkı ile liderlik koltuğuna oturdu.Aslında ilk bakışta zor gibi görünen bir deplasman maçıydı.Rakip grubun en çok berabere kalan üç ve en az gol yiyen üç takımından biriydi.Bu açıdan bakıldığında Belediye Kütahyasporun süper bir galibiyet aldığını söylemek yanlış olmaz.
Öte yandan haftaya lider giren Fethiyespor deplasmanda ilk yarıda yediği gollerle Yomraspora 2-0 kaybetti.Nazilli Belediyespor uzatmalrın 5. dakikasında yediği golle Halide Edip Adıvarsporla 1-1 berabere kalarak iki puan daha kaybetmiş oldu zirve yarışında.Kısaca söylemek gerekirse,maviler kendilerine çalıştı,zirvedeki iki rakibi de Belediye Kütahyasporu ekmeğine yağ sürdü.

Aslında teknik adamlar lig mücadelesine maç maç bakarlar.Biz ligin 30. haftada oynayacakları Fethiyespor maçına kadar oynayacakları maçlara kısaca göz atalım.Bu hafta Yozgat 1959 FK kulübünü ağırlayacaklar Dumlupınarda.Rakip 17. yani son sırada ve sadece 13 puan toplayabilmiş. Sonraki hafta Tekirdağspor ile deplasmanda oynayacak Belediye Kütahyaspor.Onlarda bu hafta itibarı ile grubun 14. sırasında ve 23 puanları var.Bu iki takım karşısında da mavilerin favori olduklarını söylemek yanlış olmaz. Tamam biz de biliyoruz futbolda oynanmamış maç kazanılmış sayılmaz.Ama her maçta da sürpriz sonuç çıkmaz.

Sonrasında önce Karaman Belediyespor ile içeride ve deplasmanda Büyük Çekmece Tepeciksporla oynayacaklar.Ve içeride Yomrasporla 29. haftada karşılaşacaklar.Şampiyonluk havasına girmiş bir takımın bu maçlarda puan kaybetmesini en azından biz beklemiyoruz.Her şeye rağmen 3.ligde bu grubun düğüm maçı 30. haftada Fethiyespor ile Belediye Kütahyaspor arasında oynanacaktır diye düşünüyoruz.Maviler bu maçtan yenilmeden ayrıldıkları takdirde şampiyon olacaklar diyebiliriz.Hoş  kaybetseler bile gene de çok şey yitirmiş olmayacaklardır.
Başta sevgili kaptan Emrah Dağ olmak üzere bütün takımı kutluoruz.Tabiki teknik direktör sayın Polat Çetin ve sportif direktör sayın Tolga Tağ’ı da bütün içtenliğimizle tebrik ediyoruz.Ve sonrasında kulüp başkanı sayın Cahit Özel olmak üzere bütün emeği geçenleri de kutluyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.