Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BELEDİYE DERİNCE 2-0 GALİP VE 3.LİGDE

BELEDİYE DERİNCESPOR:1)Enes Çetin 7)Cihan Halil 8)Gökalp Çakan 9)Ufuk Gülez 10)Yiğit Ali Bayrak 15)Koray Baykara 20)Jerry Adirin 34)Anıl Üstün 77)Tayfun Kırca 88)Aykut Aslan 97)Muhammet Fatih Yıldırım YEDEK OYUNCULAR:94)Ahmet Demirbaş 11)İsmail İrvasa 13)Muhammet Furkan Yabacı 16)Taha Yavuz Yılmaz 17)Muhammet Ali Sünbül 29) Sefa Tunç 93)Kerem Gülmez

Teknik sorumlu :TALİP YEŞİLYURT

13 mayıs bucak

BUCAK BLD. OĞUZHANSPOR:34)Kadir Şentürk 55)Murad Damra Kaya 35)Emin Ergün 5)Osman Erol 13)Ali Emre Duman 4)Osman Buğra Uysal 45)Mehmet Ali Moğul 11)Osita Kingsley Obıekwe 90)Mustafa Ünver 10)Bahri Arslanlı 9)Akın Aktaş YEDEK OYUNCULAR:22)Barış Zangaloğlu 16)Oğuzhan Karaca 8)Hüeyin Mert Daşdöner 91)Fatih Akmaz 7)Süleyman Karaağaç 99)Hasan Ay 6)Süleyman Faruk Işık

Teknik sorumlu :ALİ POSTACI

Üçüncü lige yükselme yolunda,BAL ikinci tur müsabakalarından,Belediye Derincespor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşması ada stadında oynandı.

13 mayıs derince 97

Aslında genel anlamda dengeli geçen maç oldu.Belediye Derincespor ilk yarıyı Muhammet Fatih Yıldırım’ın golü ile 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Yiğit Ali Bayrak’la 2-0 lık skoru bulan Belediye Derincespor hem maçı 2-0 kazandı hem de üçüncü ligde oynama hakkını elde etti.

13 mayıs derince 15

Belediye Derincesporun golünden sonra her iki taraf futbolcuları arasında kısa süreli de olsa gerginlik yaşandı.Bunun neticesinde hakem,Belediye Derincespordan Koray Baykara ile Bucak Bld. Oğuzhanspordan Emin Ergün’ü kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

Belediye Derincesporda,Ufuk Gülez’in yerine  Kerem Gülmez,Cihan Halil’in yerine İsmail İrvasa ve Jerry Adirin’in yerineSefa Tunç oyuna giren isimler oldular.

13 mayıs kargaşa

Bucak Bld.Oğuzhansporda ise,Mehmet Ali Moğul’un yerine Hüseyin Mert Daşdöner,Mustafa Ünver’in yerine Fatih Akmaz ve Bahri Arslanlı’nın yerine Hasan Ay oyuna dahil edildiler.

Maç Kütahya spor camiasının da yoğun ilgisini çekti.Kütahya ASKF başkanı Murat Cengiz,bşkn yrdmcısı Celalettin Altay,genel sekreter Ramazan Arslandaş,ASKF görevlisi Yılmaz Yaman maçta hem görevli hem izleyici idiler.İlçe spor müdürü Mehmet Demiralp ve bütün görevlilerde ada stadındaydı.

Kütahya ve Tavşanlı amatör sporundaki teknik adamlar,yöneticiler ve futbolcular büyük çoğunlukla maçı izleyenler arasındaydı.

13 mayıs murat ve cllttin

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.