Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

BAY BAŞKAN BURUN KIL

Daha önceleri de bu fıkrayı yazdık sanırım.Ama tekrarlamak sıkıntı yaratmaz sanırım.

Geçmiş tarihte zengin varlıklı bir ağa varmış.Bir sabahtan yataktan müthiş bir baş ağrısı ile kalkmış.Önemsememiş geçer falan diye aldırış etmemiş.Ama geçmesini bırakın ağrının her gün daha da şiddetlenmiş.Yemekten içmekten de kesilmiş ağa.

Doktor doktor dolaşmışlar,nafile ağaya derman olabilen yok.Yemekten içmekten kesilen ağa gün geçtikçe eriyor.Çareyi yurt dışında arıyorlar ama mümkünatı yok.Kadere boyun eğiyor ağa dönüyor evine.Artık öleceğine o da inanmış bekleyecek çaresizce.

Bir gün yakınları ağanın gönlü hoş olsun diye berberini çağırmışlar eve.Maksat ağa güzelce traş olsun.Berber ağayı o halde görünce aman ağam hayırdır ne oldu sana böyle diye sormuş.Anlatmış ağa başına gelenleri biraz üzgün biraz kırgın.Berber dur ağam demiş,senin burnunda kıl dönmüştür.Burunda kıl dönmesi müthiş baş ağrısı yapar.

Kapmış çantasından cımbızı,bakmış ağanın burnuna.Hah tamam kıl dönmüş burnunda senin deyip davranmış.Ağanın burnunda kıl bayağı  büyümüş sinir uçlarına dayanmış.Berber Ali sokmuş cımbızı,çekip almış kılı.Bu arada ağa feryat figan,burundan fışkıran kan cabası.Koşmuş ağanın yakınları,ağayı feryat figan kan içinde görünce kovalamışlar berber Ali’yi.Ama ertesi gün ağa çok uzun günlerden görünce çok rahat uyanmış.Baş ağrısından da eser yok.Berber Ali’nin doğru yaptığı kafasına dank etmiş.Çağırıp ihsana boğmuş fukara berberi,ihya etmiş.

Şimdi bu Pazar günü sabah kalktık hiç keyfimiz yok.Ada da Linyitsporun maçı var,karakovada da güzel maçlar.Ne işin var dedi hanım otur istirahat et,hem torunlar gelecek.İyi dedik ilk kez hanıma,bu hafta da gitmeyeverelim maçlara.

Evde hem torunlarla meşgul oluyoruz,hem sosyal medyadan maç sonuçlarına göz atıyoruz.Telefon çaldı,oğlum Mustafa,baba neredesin diyor.Tavşanlı Linyitin maçında hep ada da ondan önce olduğumuzu bilir ya.Keyfim yok evlat,evdeyim nasıl gidiyor maç dedim.İyi baba galibiz dedi önce.İyi ki gelmemişin bugün basın kartını vermediler bana dedi.Allah Allah nedenmiş dedim.Efendim Tavşanlı Linyitspor yönetimi internet habercilerine Kütahya ASKF tarafından basın kartı verilmesine karşı çıkmış.

Neden böyle bir uygulama istediler pek kestirilemez de ben anlıyorum az çok.Temel sebep benim yazdıklarım.Doğruları yazıyoruz ve bu canlarını acıtıyor.Biz kimselere şirinlik yapmak zorunda değiliz.Tavşanlı Lİnyitsporun menfeatleri neyi gerektiriyorsa onu yazarız yazmak zorundayız.Yahu Akın başkan hadi benden rahatsız oluyorsun.Oğlumuzla derdin ne,çocuğumuzun tek yaptığı maçlara gelip,bol bol bol fotoğraf çekmek.Bu çocuk saha içinde olunca senin neden zoruna gidiyor?Sen Mustafa Mermer’in dumluda karda kışta tribün tepelerinde maçları video kaydına almak için gösterdiği çabaları ne çabuk unuttun?

Bana gelince bay Akın Şirin,ben her yerde internet habercisi olduğumu göğsümü gere gere söylüyorum.Eskiden yerel gazetede yazıyorduk,şimdi WEB sitesinde yazıyoruz,gocunduğumuz bir şey yok.Ben zaten tribünlerin adamıyım Şirin başkan kulüp yöneticileri.Sahada olsam ne olur olmasam ne olur.Sahada ilk başta olmak istememizin nedeni esas olarak esame listelerini alabilmektir.Neden taraftarımızı bilgilendirmek için.Yani sözün özü Tavşanlı’da internet haberciliği yapan ben ve oğlum varız.Sizin canınızı sıkan da benim.Neden böyle dedik sizin son Pamıkova maçındaki tutumunuzdan.Bu konuyu Şirin başkan ve yönetimine şöyle sorarak kapatayım.Madem WEB sitelerini önemsemiyorsunuz,hem ulusal hem yerel basında bütün gazetelerin neden WEB siteleri var?Çağ değişti ondan var başkan,ama sen yönetimdeki yaptığın yanlışlarla,zaten çağın adamı olmadığını gösteriyorsun o da ayrı mevzu.

Sayın Şirin,sayın Tavşanlı Linyitspor yöneticileri.Bırakınız sezon başında yaptığınız yanlışları bir kenara.2019-2020 sezonunun ikinci yarısının hemen başında yaptığınız işlerde külliyen yanlıştır.Tenik direktör tercihiniz de yanlıştır,gönderdiğiniz futbolcularda yanlıştır.Yeni transfer ettiğiniz futbolcularda yanlıştır.6 maçın istatistiklerine bakarsanız ne demek istediğim açık ve net bir şekilde anlaşılır.Fazla uzatmayalım,son yazdıklarımızı ilerleyen günlerde detaylı olarak yazarız.

Burnundan kıl aldırmayanların başı sürekli ağrır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.