Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

BAŞKÖYDE FUTBOL TURNUVASI

Başköy’de önümüzdeki kurban bayramında bir futbol turnuvası düzenleme hazırlıkları başladı.Biz düşünceyi ortaya atan,Başköyspor kulüp başkanı Celalettin Altay’la konuşup ön bilgileri edindik.Sayın Altay’dan edindiğimiz bilgiler.

Başköy’de düzenlenecek turnuva için bir tertip komitesi oluşturulmuş.Başköy muhtarlığı,Başköyspor kulübü ve Başköy Yardımlaşma Derneği tertip komitesi olacak.

Benzer turnuva daha önceleri beş kez düzenlenmiş bu turnuva.2019 yılında altıncısı düzenlenmiş olacak ve geleneksel hale getirilme çabası içinde olunacak.

6 temmuz başköy

Futbol turnuvasına başvurular bireysel olacak yapılacak.Şenlik havasında geçmesi düşünülen futbol turnuvasına geniş bir yaş aralığı konulmuş durumda.Bireysel başvurular neticesinde,tertip komitesince,yaş,daha önceleri futbol oynamak vs vs gibi durumlar göz önünde tutularak dengeli takımlar oluşturulacak.

Turnuvanın temel amacı gerek yurt dışından ve gerekse yurt içinde diğer kentlerde yaşayıp,kurban bayramı için Tavşanlı’ya gelenleri Başköy’de bir araya getirebilmek.Bu vesile ile Başköy’den yetişen birbirini uzun zamandan beri görememiş kişilerin temasını sağlayabilmek.

Bunun yanında gerek Tavşanlı içinden gerekse diğer köylerimizden,turnuvaya katılmak isteyen her kesimden her yaştan kişiyede kapıları açık.

Başköy’de düzenlenmesi düşünülen bu turnuva bayramın 2-3 ve 4. günlerinde yapılacak.Son gün katılımcılara,ikramlarda bulunulacak ve müzikli eğlence düzenlenecek.

7 temmuz cllttin

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.