Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

Balık fiyatlarında son durum

İzmit Balık Pazarı’nda geçen hafta 10-15 TL’den satılan hamsinin kilosu 20 TL’ye yükseldi. Balıkçılar, kestane karası fırtınasının başlamasının ardından fiyatların yükseldiğini, önümüzdeki günlerde havaların normale dönmesiyle birlikte fiyatların da düşeceğini söyledi

Marmara ve Karadeniz’den balıkların getirildiği İzmit Balık Pazarı’nda fiyatların yüksek olması dikkat çekti. İzmit Balık Pazarı’nda geçen hafta 10-15 TL arasında satılan hamsinin kilosu 20 TL’ye yükseldi. Pazarda istavritin kilosu 13 TL, barbun kilosu 60 TL, mezgit kilosu 30 TL, uskumru kilosu 50 TL, levrek kilosu 25 TL, çupra kilosu 25 TL, karides kilosu 20 TL, somon kilosu 20 TL, sardalya kilosu 8 TL, palamut tane 10 ile 25 TL arasında satılıyor.

DHA’nın ahberine göre, balıkçı Kemal Bineklioğlu balık fiyatların tezgahlarda yüksek olduğunu söyleyerek, “Balık fiyatları biraz yüksek. Şu anda hamsi 20 lira, istavrit 13 lira. Uzun yıllar olmayan hakiki uskumru var, kilosu 45-50 lira civarında. Balık fiyatları geçen hafta biraz düşüktü. Kestane karası havaları başladığından beri fiyatlar biraz yüksek.

Yarın öbür gün kestane karası havası biter, hava açar. Bu balık fiyatlarının tamamı düşer. Hamsi normal piyasası 8-10 lira civarına gelecek. Çünkü biz Karadeniz’in miyadı deriz kestane karasına. Karadeniz balıkları bol olarak çıkacak bundan sonra. Önümüzdeki günlerde bu ayın 10’u, 15’i gibi bol bol balık yenilebilecek. Kesinlikle fiyatlar düşecek” dedi.

Havaların balık fiyatlarını etkilediğini söyleyen balıkçı Murat Şahin, “3 gündür kestane karası var ve bu havalar nedeniyle balık az geliyor tezgahlara. Bugün hava biraz düzeldi. Bundan sonra fiyatlar oturacak. Bugünden sonra palamut da kendini biraz gösterir diye tahmin ediyorum. Bundan sonra Allah nasip ederse balıkçılık iyi bir seyirde gidecek. Hamsi 20 TL’ye gidiyor ama havalar birkaç gündür soğuk, bu yüzden pahalı gidiyor. Ama çok güzel Marmara hamsisi geliyor, boğaz hamsisi geliyor. Önümüzdeki günlerde bol çeşit ve güzel balık olacak. Fiyatlarda da bir uygunluk olacak” diye konuştu.Balık almak için pazara gelen Sevim Kuru, “Balık almak için geldim ama fiyatlar pahalı. Fiyatlar çok yüksek ama istediğim için alacağım” dedi.

balık fiyatları kestane karası hamsi İstavrit

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

BU EKRANI KAPATMAK İÇİN TIKLAYIN! SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ! 2000 * YORUM KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ! YORUMLAR 0 Kalan karakter : 2000 BU KONU İLE İLGİLİ HABERLER Palamudun tanesi 10 TL'ye kadar düştü İŞ-YAŞAM

Fiyatlar hızla düşüyor, gözler Lüferde

İŞ-YAŞAM

‘Kestane Karası’ gelince her şey değişecek!

Giresun'da yerli hamsi çıktı: Fiyatı ise 15 TL İŞ-YAŞAM

Yerli hamsi çıktı! İşte fiyatı

İŞ-YAŞAM

Fiyatı daha da düşecek

İŞ-YAŞAM

İşte sezonun ilk balık fiyatları

İŞ-YAŞAM

Bu balıklara dokunan yandı!

var otherRelatedNews = {“link”:”/kaplan-tanki-zorlu-sinava-hazir-1651308-ekonomi”,”title”:””KAPLAN” Tu00dcRKu0130YE’Nu0130N u0130LKu0130 OLACAK!”,”image”:”http://im.haberturk.com/2017/09/27/ver1506942611/1651308_300x169.jpg”,”seoTitle”:”Kaplan tanku0131 zorlu su0131nava hazu0131r”,”spot”:”Tu00fcrk savunma sanayisi au00e7u0131su0131ndan tank su0131nu0131fu0131nda ihrau00e7 edilecek ilk arau00e7 olacak…”,”category”:”u0130u015f-Yau015fam”,”categoryLink”:”/ekonomi/is-yasam”}; İŞ-YAŞAM

KESTANE KARASI FİYATLARI DA UÇURDU

İŞ-YAŞAM

TAI AİRBUS İÇİN “MOTOR KABUĞU” ÜRETECEK

İŞ-YAŞAM

MOODY’S’DEN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

İŞ-YAŞAM

77 AĞAÇTAN YAPIP 17 ÜLKEYE GÖNDERİYOR

İhracatçılardan 'birlik seçimlerinin tarihi değiştirilsin' talebi İŞ-YAŞAM

‘KARMAŞA OLACAK, BİRLİK SEÇİMLERİNİN TARİHİ DEĞİŞTİRİLSİN’

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar İŞ-YAŞAM

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

$(document).ready(function () { HTGlobal.SidebarRelatedNews.check(1656996, otherRelatedNews); }); Kredi hesaplama, kur çevirici, “bir depo kaça dolar?” ve fazlası için tıklayın. function canliBorsaFrame() { $(‘#canli-borsa-frame’).slideToggle(400); } “Günün manşetlerini ve en çok okunan haberlerini her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun.” Magazin Haberleri Güncel Haberler Son Dakika Haberleri Dünya Haberleri Yayın Akışı Yerel Haberler Yeni Medya Sanat Haberleri Köşe Yazarları Ekonomi Haberleri Borsa Haberleri Altın Haberleri Spor Haberleri Futbol Haberleri Süper Lig Haberleri Basketbol Haberleri İddaa Programı Canlı Maç Sonuçları Tenis Haberleri Voleybol Haberleri Teknoloji Haberleri Bilim Haberleri Akıllı Telefonlar İnternet Haberleri Kullanım Koşulları Oyun Haberleri Sağlık Haberleri Cinsel Sağlık Sağlıklı Beslenme Anne Bebek Saatlik Hava Durumu Gizlilik Sözleşmesi Döviz Hamilelik Diziler Piyasalar Künye İZLEYİCİ HATTI:
(0212) 313 60 00 PBX Bizi takip edin!

www.haberturk.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Haberturk Gazetecilik A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Copyright © 2017 – Tüm hakları saklıdır. Habertürk Gazetecilik A.Ş.

Üretim ve Tasarım Bilgi Grubu

HTGlobal.Search.onKeyPressSearchText(‘header-search’); HTGlobal.Search.onKeyPressSearchText(‘footer-search’);

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.