Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 9.GRUP MAVİLER TEKRAR LİDER

BAL 9. grup 19. hafta maçları tamamlandı.Sezon başındaki şampiyonluk söylemlerinin aksine Tavşanlı Linyitspor formalite maçlarını oynamaya devam ediyor.Ada stadında Pamukovasporu 5-0 mağlup ettik.Müsaade edin de olsun o kadarcık.Rakip ligin dibine demir atmış,bizim maça gelinceye kadar 48 gol yiyerek grubun en çok gol yiyen takımı.

Belediye Kütahyaspor deplasmanda deplasmanda Maltepesporu 2-1 mağlup etti.Yıldırımspor deplasmanda Vefaspora 1-0 kaybetti.Bu iki sonuçla Belediye Kütahyaspor tekrar grup liderliğini ele geçirmiş oldu.İkinci Yıldırımsporla aradaki puan farkı sadece bir.

Tavşanlı Linyitspor başarısız bir sezon geçiriyor.Başarısızlığın esas nedeni de yönetimin yaptığı yanlışlarda gizlidir.Gereksiz teknik adam değişiklikleri,transferlerde isabetli karar verememe,Tavşanlı’lı ya da Tavşanlı Linyitsporla özdeşleşmiş teknik adamlara sahip çıkamama.Futbolcu bazında Tavşanlı’lı futbolculara sıcak bakmama başarısızlığın etkenlerindendir.

Ve şöyle söyleyelim Tavşanlı Linyitsporun ve Tavşanlı ve ilimiz futbolunun çıkarı Belediye Kütahyasporun grubu lider bitirmesidir.Devamında play-of maçlarında başarılı olup üst lige çıkabilmesindedir.Gerek Tavşanlı Linyitsporun gerek Belediye Kütahyasporun aynı liglerde aynı grupta mücadele etmesi ilimiz futboluna hiç bir katkı sağlamıyor.Her iki kulüp arasında çözümlenemeyen ve çözümlesinmesi zor görünen bir düşmanlık var.Bu yüzden hepimizin çıkarı şu anda avantajlı olan Belediyesporun,profesyonel lige çıkabilmesinde olacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.