Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ATATÜRK KARŞITI SÜRESİZ KADRO DIŞI

10 Kasım da GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK için akıl almaz bir paylaşımda bulunan Güven Güneri,bugün kulüp yönetim kurulu kararı ile para cezası ve süresiz kadro dışı bırakılma ile cezalandırıldı.Aslında ilginç olan olumsuz paylaşımına rağmen son iki maça ilk on birde başlamasıdır bizce.Ve 3.ligin başlamasından bu güne kadar Güven Güneri ve Belediye Kütahyasporun performansını da inceledik ayrıca yazacağız.

Futbolcumuz Güven Güneri, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda sosyal medya hesaplarından tasvip etmediğimiz paylaşımlarından dolayı, para cezasına çarptırılmış ve süresiz kadro dışı bırakılmıştır.
Kamoyuna saygılarımızla duyurulur.
Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu Adına
Başkan Cahit Özel
Görüntünün olası içeriği: yazı
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Bahadır Kaptan, Ongun Zorlu ve 55 diğer kişi
57 Yorum
8 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.