Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

AMATÖRLER KARAKOVADA

Yurdumun ünlü gazetecelerinden biri.Gene ünlü bir futbolcu ile röporyaj yapıyormuş.Son olarak,kültür durumun nasıldır diye sormuş gazeteci.Kültür durumum çok iyi yanıtını almış.Anlamadım nasıl yani diye üsteleyince,ünlü futbolcu yanıtını patlatmış,her gün kültür fizik yapıyorum abi.

Perşembe gene karakovayı dolandık,öğrendik ya amatörlerimiz top peşinde,biz de bir yerde onların peşine düşüyoruz demek yanlış olmaz.

Biz biraz erken davranmışız, İsmail Burak Aydın ve Erkan Güneş vardı. Önce Erkan son yazıda adımı yanlış yazmışın amca sen dedi.Allah Allah seni iyi tanıdığımı sanıyorum nesi yanlışmış dedim.Melih Erkan Güneş Değil,Erkan Melih Güneş dedi.Ne fark eder dedim,fark eder zaten ben sadece Erkan ismini kullanıyorum deyince.İyi tamam dediğin gibi olsun dedik.

İsmail Burak Tepeciksporda oynuyor.Kaleci doğal olarak İsmail Baturu kesememiş.Bu sene de devam mı dedim,nasip diye geçiştirdi.Aslında ben ona ilimizden bir süper amatör takımının teklif götürdüğünü biliyorum da kalsın şimdilik bizde.

Sonra Bekir Yiğit ile Ziya Saka geldiler.Bekir’i uzun zamandır görmüyordum.Hep aklımın bir köşesindesin nerelerdeydin deyince güldü Bekir.Hadi canım abi unuttun sen bizi deyip ekledi,askerdeydim bitirip geldim.Ziya Saka’da yeni geldi askerden,nasıl hemen topa başlayacakmısın dedik.Abi bir kaç takımla görüştüm ama asıl önceliğim iş diye yanıtladı.Haklısın Allah gönlüne göre versin dedik.

Sonra Oğuzhan Efe ve diğerleri geldi.Oğuzhan görebildiğimiz kadarı ile takımı organize eden isimlerden.Rakipleri için bunlar bize yenilmeye doymuyorlar abi dedi,bize gülmek kaldı.Emre Akdağ ve Mehmet Sadık Özenli de tanıdığımız isimlerden.Mehmet Sadık’a cezalısın sen diye takıldık.

Diğer takıma doğru yollandık.Hasan Korkmaz,Hasan Özkul İsmail Özer geçen haftadan da aklımızda kalanlar.Ömer Bozbey,Ramazan Yalçın ve Hüseyin Üzülmez(delgado) ve kalede Mustafa Açıkgöz kalede bu hafta.Deneyimli isim Hidayet Gülsoy epey geç kaldı.Bir ara beklediler gelsin diye sonra başladılar.Maç başladıktan 5-10 dakika sonra geldi kaptan.Ve geçtiğimiz hafta içinde üçüncü evladına sahip olarak bir kez daha baba olan İsmail Özer’ide kutluyor,bütün evlatlarına Allah uzun sağlıklı ömür versin diyoruz.

Tribünlere çıktık,hem rahatça sigara içelim hem son olarak Çobanköysporu çalıştıran Mehmet Yalçın ile iki laflayalım diye.Hayırdır hocam topçu mu izliyorsun dedik?Yok be abi bizimbirader Ramazan oynayacakmış,çağırınca geldim dedi.

Hadi maçtan aklımızda kalan iki şeyi de yazalım.İlk yarıda bir ara Oğuzhan Efe Hasan Özkul mücadelesi.Oğuzhan yerde kaldı,napyon abi diye bağırdı üstelik.Dokunmadım bile ya yanıtını verdi Hasan Özkul.Sonra  herkesin ortsk kararı serbest atış oldu..İlk yarının hemen hemen sonunda kaleci Mustafa Açıkgöz sakatlandım deyip kenara attı kendini.Takım arkadaşlarından biri ne sakatlanması,çok gol yiyeceğim diye korktu dedi.

İlk yarı bitince ayrıldok biz.Hemen yan tarafta Avukatlar ve çalışanlar top oynuyot.Giriş kapısı ters tarafta kalınca arkadan izleye izleye yürüdük.

En baştaki sahada da üc grup vardı.İlk grupta Akıncılarspor teknik sorumlusu Fatih Akdemir üç futbolcuyu çalıştırıyor özel olarak.M.Ali Aydemir ve Umut Kadir Kiraz ve Samet Küçükarslan.Kısaca sohbet Fatih hocamla ve ayrıldık.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.