Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AMATÖR FUTBOLUMUZDA BİR DUAYEN İBRAHİM TÜREN

ALİ MERMER:İbrahim merhaba,pattanak sorayım bir solukta sen gönlünce yanıtla.Futbola soğuk musun bana mı öyle geliyor?Tavşanlı Linyitspordan sonra Gçöbel Gençliksporla başlayan teknik adamlık günlerinden bu günlere neler söylersin.Teşekkür ederim.

İBRAHİM TÜREN:Merhaba Ali bende kısaca soruna cevap vereyim, hiç bir şekilde futbola soğuk değilim. Ben sadece yaşadığım yerdeki futbol camiasına karşı soğudum.

Linyitsporda futbolu bıraktıktan sonra Göbelspor federe oldu yani liglere katılmak için müracatta bulunup kabul gördüler ve 2.Amatörde faaliyetlerine başladılar. Bana teknik adam olarak teklifte bulundular tereddütsüz kabul ettim. sebebi zoru seven bir yapıya sahip olmam.

U7zun süre bu kulüpte görev yaptım yöneticisi futbolcusu taraftarıyla büyük başarılara imza attık. Tamamen köydeki gençlerden oluşan bir takımdı ileri yıllarda kadroyu genişletip köyün dışından transferler yaptık ve başarılı olduğumuza inanıyorum.

Yukarıda bahsettiğim gibi uzun yıllar hizmet ettim ve teknik adam olarak mutlu olduğum gurur duyduğum tek takımdır. Sevindiğim şey köydeki öğrencilerimin bu köyün içinden çıkması ve halen teknik adam ve yönetici olarak devam etmeleri her zaman her konuda yanlarındayım.

Göbelspordan bir takıma söz verdiğimden dolayı ayrıldım bir müddet onlara da hizmet verdim daha sonra başka bir kulüpde çalıştım.Her iki takımda Tavşanlı’nın köklü kulüplerindendir.Ama şunu gördüm futbolcu antrenmanı sevmiyor. Böyle takımlarda en devamlı kişi sen oluyorsun 3 _ 5 futbolcuyla idmana çıkan takımlar var.Maç günü geldiğinde bakmışsın 20 kişi olmuş hangi takıma gitsen aynı durum söz  konusu.

Tamam diyeceksin ki sonuçta amatör takım doğrudur fakat bizler farklı çalışma programları uygulamamıza rağmen istediğimiz verimi alamadık kısacası Ali’ciğim.

Futboldan soğuma sebeplerim bunlardır hiç bir çalıştırıcı emeğinin karşılığını alamıyor sonunda lanet olsun diyorsun.Neyse en iyisi fazla uzatmayayım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.