Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ALİL YEKTA KONDU TAVŞANLI LİNYİTSPOR STOPERİ

ALİ MERMER:Halil Tavşanlı Linyitsporda 2011 2012 sezonunda da vardın. Sonra değişik takımlar ve son olarak Çiğli belediyesporda beş sezon ve gene Tavşanlı Linyit önce seni kendinden dinleyelim derim. Futbola başlayışın oynadığın takımlar vs vs.
H.YEKTA KONDU:Öncelikle tekrardan tavşanlı linyitspor camiasına geldiğim için çok mutluyum bu transferde emeği olan herkese ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim . Futbola 2005 yılında Altınordu kulübünde başladım orada 5 sezon geçirdim ve gelişimimi tamamladıktan sonra Gaziantepspora transfer oldum sırasıyla Tavşanlı Linyitspor ,Adıyamanspor,Gönen Belediyespor , Afyonspor , İzmirspor ve son 5 sezondur Çiğlispor formasını terlettim
ALİ MERMER: Peki kaç tane teknik adamla çalıştın ve futbolunun şekillenmesinde en çok etkisi olanlar kimlerdi?
H.YEKTA KONDU:Benim futbolumu geliştiren tabiki başta altyapı hocalarımdır ancak futbolcu karakterimi ve futbolumu şekillendiren Çiğlispordaki hocam İmam Aydemir ve Çiğlisporda yanında birlikte oynadığım kendisini kişilik ve futbolcu olarak örnek aldığım Mitat Er hocamdır
ALİ MERMER:Antalya’da antrenmanlar nasıl gidiyor?
H.YEKTA KONDU:Antalyada antremanlarımız yoğun ve keyifli geçiyor herşey yolunda.
ALİ MERMER:İki hazırlık maçı için neler söyleyebilirsin?İkinci maç yarım kalmıştı.Gerçekten çok mu çığırından çıkardı oyunu rakip?

H.YEKTA KONDU:Hazırlık maçlarında kısa süre önce toplanmamıza rağmen takımın uyumu çok iyidi artılarımızı eksilerimizi görme açısından bizim için iyi bir fırsat oldu ikinci hazırlık maçında rakibin gereksiz ortalığı germesinden kaynaklı bir tatsızlık yaşandı abartılacak bir durum yaşanmadı.
ALİ MERMER:Yekta biz Tavşanlı Linyit olarak artık sıkıldık Bal dan..Şampiyon olup 3.lige çıkacakmıyız?
H.YEKTA KONDU:Bunun için buradayız hedefimiz bu Rabbim bize inanan bizi destekleyen insanlara karşı bizi utandırmasın hayallerimize hedeflerimize ulaşmayı nasip etsin bu takımı hak ettiği yere hep birlikte taşıyalım.
ALİ MERMER:Teşekkürler ve başalarılar.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.