Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET ESAT SAKARLI MOYMULSPORUN GENÇ STOPERİ

ALİ MERMER:Sakarlı epeydir tanışırız da klasik başlayayım ben,sen önce bana vr sporseverlere tanıtsan kendini.Futbola kaç yaşında nasıl başladın oynadığın kulüpler vs vs.

A.ESAT SAKARLI:Ali amca futbola 2007-2008 yıllarında Moymulspor a gelerek başladım. Oradan Tavsanlı Gençlik’e geçtim ama bu kulüplerde kendi isteğim tarafından lisans çıkarttırmadım. Asıl lisanslı futbolcu olarak başlama tarihim 2013 te Linyitspora geldim ve ilk başta buradaki yerel ligler sonrasında ise akademi ligi oynadım 3 sezon Tavsanli Linyitpor da oynadıktan sonra Moymulspor a geldim 3 sezondur da Moymulspordayım halen Moymulspor formasi giymekteyim.

ALİ MERMER:Peki geçtiğimiz sezon Moymulsporun hem A kadrosunda yer aldın zaman zaman zaman hem 19 larda oynadın.Moymulsporun süper amatör şampiyonu olmasına rağmen BAL a çıkmama kararı için genç bir futbolcu olarak neler düşünürsün?

A.ESAT SAKARLI:Ali amca Moymulsporda geçtiğimiz sezon süper amatör şampiyonluğuna kuruldu ve hakikaten emek ve uğraş verilerek şampiyonluk geldi. Bende genç bir oyuncu olarak Moymulspor un bal ligine en çok çıkmasını isteyen biriydim. Ama gerekli nedenler den dolayı yönetimin kararıyla bal ligi ne katılmama kararı aldı bu sezonda süper amatör liginde mücadele edeceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız inşallah

ALİ MERMER:O zaman Moymulspor bu sene gne şampiyon olsa bile bir üst lige çıkamayacak bu seni ve diğer futbolcuları olumsuz etkiler mi maç performansı ve konsantre açısından?

A.ESAT SAKARLI:Evet bu sene şampiyon olsak bile bir üst lige katılamayacağız. Ama bunun bizim için performans ve konsantre açısından olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Biz önümüzdeki maçlara bakarak aile ortamında yine elimizden geleni yaparak en iyi konumda olmaya çalışacağız

ALİ MERMER:)Geçtiğimiz sezon ilimizin temsilcisi olarak U 19 larla Manisa’ya gittiniz nasıl bir deneyim oldu sizin için?

A.ESAT SAKARLI:Manisa ya gitmek bizim için birazda olsa zor oldu tavsanli grubunda maçlar oynadık oradan Kütahya karma grubunda da maçlarimizi oynadıktan ve basarılı olduktan sonra Manisa u-19 TÜrkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık ve en iyi şekilde temsil etmeye de calıştık açıkçası Manisa da iki maçımızı da kaybetsek bile bizim için iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyorum.

ALİ MERMER:)Takım antrenmanları dışında tek başına özel çalışmalar yapar mısın?Beslenmene özel dikkat eder misin,kitap okur musun ya da sinema ve tiyatro ile aran nasıldır?Hepsini çorba ettim gibi idare et kaptan.

A.ESAT SAKARLI:)Takım idmanları dışında elimden geldiğince kendim de çalışmalarımı yaparım tabiki de. Her zaman beslenmemize dikkat ederim ara sırada sosyal aktivitelerde bulunurum.

ALİ MERMER:)Kaptan ben bugünlük bu kadar diyeyim.Eklemek istediklerini dinlerim tabi ve şimdiden başarılar önümüzdeki sezon için ve teşekkürler güzel ve keyifli sohbet için.

A.ESAT SAKARLI:Ali amca bana da bu fırsatı verip benimle röportaj yaptığın için şeffaf ve iyi bir haberci olduğun için sana da çok teşekkür etmek isterim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.