Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

AHMET BAYER ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Süper amatör lig ekiplerimizden Ahmet Bayer,takımın hazırlık dönemini ve 2019-2020 sezonunda nasıl bir futbol anlayışı içinde olacaklarını sitemize anlattı:

Takımıza Kütahyaspordan akademi ligindeki sporculardan,U 19 ligindeki çocuklardan takviye yaptık.Hem u 19 larda,hem de A takımda mücadele edebilecek bir kadroya sahibiz.U19 lardan 11 tane futbolcumuz var,dediğim gibi aynı zamanda A takım kadrosunuda teşkil ediyorlar.

Çocuklarımızı hem Kütahya futboluna hem de Kütahyaspora hazırlayabilmek adına genç bir takım oluşturduk.Şampiyonluğa oynayacağız demeyeyim ama,şampiyonluğa oynayacak takımlara çelme takabilecek bir takım kurduğumuzu söyleyebilirim.

Genç ve dinamik ve gelecekte belki de Kütahyaspor ve T.Linyitsporda oynayabilecek çocuklarla mücadele edeceğiz inşallah.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.