Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

90+5 OLDU MU YEŞİLYURT HOCAM

Gene evimizde ada stadında,aslında grubumuzun dişli takımlarından Beyoğlu Yeniçarşısporla oynuyoruz.Penaltı golü ile 1-0 öndeyiz,dakika 90+5 ve ikinci yarı oyuna giren Gökhan Kılınç her şeye tuz biber ekiyor.Yediğimiz golün santrasını bile yapamadan gene boynu bükük ayrılıyoruz sahadan.

Halbuki biz çocukca hayaller kuruyorduk.Tribünden indik oğlumuz Mustafa’nın yanına,futbolcularımızın isimlerini veriyoruz,birlikte fotoğraf almak ve maç sonu açıklamaları istemek bütün hesabımız.Ama ne oldu tam da lök gibi ortada kaldık.

Eveleyip gevelemeyeceğiz hiç,biz bu beraberliğin ve daha önceki iki beraberliğin faturasını önce sayın Talip Yeşilyurt’a kesiyoruz.İkinci olarak elbette sahada yer alan futbolculardır beraberliklerin sorumluları.Ve tabi başta sayın başkan olmak üzere bütün yöneticilerimizdir.

Şimdi bakınız gidin Vefa beraberliğine oyuncu değişikliklerine bakın.Sonra Yeni Çarşı maçının değişikliklerine farkı yok birbirinden çıkan futbolcular aynı.Sonuç beraberliğe razı olmak.Bu iş böyle gitmez son üç maçta sahaya çıkan takım neredeyse aynı,taktik maktik yok da o da neredeyse aynı.O zaman Yeşilyurt hoca oyun içinde format değişikliği yapamayacaksa giden Sarıuşak hocanın kabahati neydi?

Şimdi biz başka bir konuya kadro konusuna dikkat çekmek istiyoruz.Şu anda takımda kaç stoper var ama gerçek stoper?İki tane Cihan Çimen ve Şafak Bayraktar.Ömercan Aslan,kadroya giremeyince bırakıp gitti bizim bildiğimiz.Eeee maçta stoperlerin biri sakatlandı ne olacak?Ben bilmiyorum ne olacağını tatmin edici bir yanıtı işin teknik yönüyle ilgilenenler bilir elbette.Ve takımda dört kaleci var bu da başka bir konu.

Her neyse işimiz aslında futbol konuşmak,maçları kıt bigimizle yorumlamak ancak aldığımız sonuçlar buna imkan bırakmıyor pek.Açıkca biz bu alınan beraberlik ile bu sezondan umudumuzu kestik,grubu lider bitirmek gibi hayallere dalamayacağız.Eğer yönetimin hala umudu varsa,ilk yapacakları işin sayın Yeşilyurt ve teknik ekiple yollarını ayırması gerekmektedir.Çünkü arka arkaya üç maç kazanmış teknik adamı göndererek,gelecekte gönderdikleri teknik heyetin başarılı olamayacaklarını var saymışlardır.O halde ikisi kendi evimizde üç beraberlik alan teknik heyetten umutlu olmak da ancak ham hayal görmek demektir.

Peki ne yapmak gerekecektir teknik heyet değişikliğinde.Yönetim eğer hala umutluysa,kariyeri çok yüksek bir teknik adam bulabilmelidir.Bizim dışarıda çok teknik adam bildiğimiz yok ama içimizde var.Erhan Sarıgöl ve Ahmet Erdinç,kariyerse kariyer.PTT ligde de takım çalıştırdılar diğer liglerde de.Ve şimdiye kadar takımımızı ayrı ayrı çalıştırdı bu ikili.Bizim de hep hayallerimizden biridir,her ikisini aynı anda takımın başında görebilmek.

Evet bizce bu sezonda şimdiden kaybedilmiş bir sezondur.Sarıgöl ve Erdinç ikilisi bir şekilde ikna edilmeli ve yola onlarla devam edilmelidir.Ve önümüzdeki yıllar için alt yapımıza ciddi anlamda önem vererek yeni bir yapılanma süreci içerisine girebilmeyi başarabilmeliyiz.

Aslında bu saatten sonra söylenecek her laf da boş laf olacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.