Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

6222 ÇOK CAN YAKABİLİR

İlimiz hakem gözlemcilerinden sayın Mustafa Uzun,sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla 6222 sayılı sporda şiddet yasasına  dikkat çekti.Sayın Uzun’un paylaşımını yayınlıyoruz.

6222 Sayılı kanunla birlikte çok büyük cezalar.
Kulüplerimizin yöneticileri hocaları ve futbolcuları geçen aylarda değişen 6222 sayılı spor da şiddet kanununu iyi okuyup yaptırımlara çok dikkat etmesi zaruri hale gelmiştir, artık saha içi kadar saha dışı soyunma odaları hakem odaları koridorlar kısaca tüm alanlar 6222 sayılı kanunun kapsamı alına girdi .hapis cezaları dahil müeyyideler  oldukça arttı. Bundan sonra kavgaya karışan şiddet uygulayan yöneticiler sporcular çok ağır cezalar ve yaptırımlar ile karşı karşıya kalacak. Disiplin kurulları bu kararları artık uygulamak zorunda, eski gibi bazı şeyleri görmezden gelme ses çıkarmama bu yeni kanunda mümkün değil. Saha komiserleri dahil hepsi kamu adına hizmet etmiş sayılacak ayrıca saha da güvenlik elemanları yeni 6222 sayılı kanuna göre şikayet olmaksızın harekete geçebilecek.. O yüzden bütün kulüplerimize yetkililerine ve sporcularına sesleniyorum bu kanunun çok yaptırımları var ileride pişmanlık duyacağınız tepkiler vermeyin.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.