Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

3. LİGLERE GÖZ ATTIK

Profesyonel liglerimizde 3.lig mücadeleleride tüm hızıyla sürüyor.Biz 3. lig 2. grupta mücadele eden Belediye Kütahyasporu olabildiğince yakından takip etmiyoruz.Diğer gruplarda işler ne salemde diyede tff sayfasına bir göz attık.Belediye Kütahyasporun grubunu öne alarak kısaca son durumları inceleyelim
3.LİG 2. GRUP
Grupta Belediye Kütahyaspor 25 maçta topladığı 54 puanla liderliğini sürdürüyor.Attığı gol sayısı,yediği gol sayısı 24.Attığı 48 golle ligin en çok gol atan üç takımından birisi.Grup ikincisi Fethiyesporla arasındaki puan farkı dört.
İkinci Fethiyespor ve üçüncü Nazilli Belediyespor.Bu grubun en önemli maçı 30. haftada Fethiyespor arasında oynanacak.Belediye Kütahyaspor bu deplasmana bir puan farkla bile olsa önde gider ve maçı kaybetmezse,2020-2021 sezonunun şampiyonu olurlar demek pek yanlış olmaz gibi.26 maçta 13 puan toplayabilen Yozgatspor bir alt lige düşen ilk takım oldu bu grupta.

3.LİG 1.GRUP
Grupta liderlik mücadelesi Diyarbakırspor A.Ş ile Bucaspor 1928 arasında çetin bir şekilde devam ediyor.Diyarbakı 23 maçta 51 puana sahip.33 gol atıp 15 gol yemiş.İkinci Bucaspor 1928 ile birlikte grubun en az gol yiyen iki takımından biri.İkinci Bucaspor 1928 ise 23 maçta 49 puan toplamış.43 golle grubun en çok gol atan takımı ve 14 gollede en az gol yiyen ekibi.Bu grupta da yılların takımı Manisaspor 11 puan toplayabilmiş,bir alt lige düşmeleri kesinleşmiş.

3.LİG 3.GRUP
Grupta Somaspor Esenler Eroksporun altı puan önünde liderliğini sürdürüyor.25 maçta 56 puan toplamışlar.Attıkları gol sayısı 53 yedikleri gol sayısı 22.İkinci Esenler Erokspor 25 maçta 50 puan toplamış.Attığı gol sayısı 46 yediği gol sayısı ise 20.Grubun son sırasında 17 puanla Yalovaspor yer alıyor.
3.LİG 4 GRUP
Şampiyon adaylarının sayısı beş,futbol deyimi ile ölüm grubu diyebiliriz.Lider Düzcespor puanı 47,ikinci aynı puanla Adıyaman 1954 spor.Üçüncü sırada 68 Aksaray Belediyespor puanı 45.Dördüncü 1954 Kelkit Belediyespor 44 puana sahip.Beşinci sırada yakından tanıdığımız bir takım Bursa Yıldırımspor puanı 43.Gelecek haftalar zorlumaçlara sahne olacak diyelim.Son sırada Muğlaspor yer alıyor puanı 15.Büyük olasılıkla onlarda bir alt ligi şimdiden garantilemişler denilebilir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.