Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2018-2019 T.LİNYİTSPOR UMUTLAR BAŞKA BAHARLARDA

Ligin 23. haftası 24.03.2019 Pazar günü oynandı.İlimizin temsilcilerinden,Çamlıcasporla Kütahya’da oynadık.Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Çamlıcaspor,onurlu bir şekilde sürdürüyordu mücadelesini.T.Linyitspor için kolay maçtı ve ilk yarıdaki gibi 5-0 lık galibiyetle ayrıldık.Yedi haftalık gol orucunu bu maçın açılış golü ile açmıştı İbrahim Zeytin.Stoperimiz Murat Kurt iki gol atmış,diğer iki gol Xavier Aka ve Sinan Bozkır’dan gelmişti.Kütahyaspor Sultangazispora deplasmanda 2- o kaybetmiş ve T.Linyitsporla arasındaki puan farkı 11 e çıkmıştı bu hafta maçları bittiğinde.

21 NİSAN İKİ CİHAT

24. hafta evimizdeki maç gene kolaydı,Kocaeli Büyük Derbentspordu rakip.Kolay maçların golcüsü İbrahim Zeytin iki golümüzü atmıştı.Diğer gollerin birini Sinan Bozkır atmıştı.Son golümüzü Emre Çölgeçen muhteşem bir frikikle atmıştı.Aslında toplara iyi vuran futbolcumuzdu Emre.Ve gittiğimiz her antrenmanda,attığı gollerden sonra bir de maçta at da görelim diyede takılırdık hep kendisine.

21 NİSAN BEN EMRE

Kütahyaspor bu haftada evinde,bir başka İstanbul takımı Vefaspora 2-1 kaybetmişti.Bu sonuçla T.Linyitsporda rahat bir nefes almış,BAL  da devam etmeyi garantilemişti.Play-out oynayacak takım Kütahyaspor olmuştu.Bir başka müthiş olay da vardı bu hafta maç sonuçlarında.Aliağa Futbol A.Ş deplasmanda Çayırovaspor karşısında 2-1 kaybetmişti.Deplasmanda,Gaziosmanpaşasporu 5-0 mağlup eden Belediye Derincespor,haftalar sonra bir puan farkla liderlik koltuğunu devir almıştı.

18 mayıs sarıgöl 2 fatih

14.04.2019 Pazar günü Bozuyük Vitrasporla deplasmanda oynadık.Bu kez de golsüz berabere kaldık rakibimizle.Ligde kkalmamız kesinleşmişken ve biz alt yapıdan gelen gençlerimizi,kadroda görme umudunu taşırken,konuyu es geçmişti teknik direktör Sarıgöl.İlk onbirde yaptığı tek değişiklik,ikinci yarı takıma katılan kaleci Tanzer Kargoğlu ile başlamasıydı.

15 mayıs cihat akcan

Bu hafta grubumuzun en önemli maçı İzmir’de Aliağa Futbol A.Ş ile Belediye Derincespor arasında oynandı.Belediye Derince maçı 2-1 kazanarak aradaki puan farkını dörde çıkardı ve grup lideri olmayı bitime bir hafta kala garantiledi.Ve biliniyor Ada stadında oynadığı play-of 2. müsabaka turunda Bucak Belediye Oğuzhansporu yenerek 3. ligde oynama hakkını da kazandı.Kütahyaspor deplasmanda Çayıroavasporu 4-3 mağlup etti.Ve Çamlıcaspor haftalar sonra maç kazandı.Evlerinde Gaziosmanpaşasporu 2-1 mağlup ettiler.

15 mayıs muhsin

Ligin 26. haftası yani son haftasını ada stadımızda,Sultangazisporla oynayarak kapattık.Bizim için formalite maçı olsa da rakip için önemliydi.BAL da kalmak adına.Ve maçı kazanmak isteyen taraf kazandı.13. dakikada Xawier Aka ile öne geçip devreyi 1-0 önde kapattığımız maçı 2-1 kaybetmiştik.Sultangazinin golleri penaltıdan Kemal Emre Bozoğlu ve Ramil Hasanov tarafından atılmıştı.Erhan Sarıgöl hoca gene bildiğini okumuş gençlere yüz vermemişti.Mazeret hazırdı zaten,maç rakip için önemli,şaibeye yer vermeyelim.

3 mayıs ben antrenman

Belediye Derincespor 57 puanla grubu lider bitirirken,68 golle en çok gol atan,18 golle de en az gol yiyen takım olmuştu.Ve son maçta Kütahya takımı Çamlıcasporu 11-1 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup etmişti.Buruk veda etti diyebiliriz Çamlıcaspor için.Kütahyaspor ise grup liderliğini kaybetmenin şokunu yaşayan Aliağa Futbol A.Ş yi 3-1 mağlup etme başarısını göstermişti.

3 mayıs yeğen

Değerli takipçilerimize 2018-2019 sezonunun hikayesini dört bölümde hatırlatmaya çalıştık.Tavşanlı Linyitspor olarak da umudumuz başka baharlara kaldı diye noktalayalım.

15 mayıs ma ali aydemir

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.