Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2018-2019 T.LİNYİTSPOR İKİNCİ YARI VEFA GALİBİYETİ İLE BAŞLADI

2018-2019 sezonu Bal 9.grupta ikinci yarı zirvede sürpriz sonuçlarla başladı denilebilir.Lider Aliağa Futbol A.Ş. deplasmana ilimize gelmiş ve Çamlıcasporu 5-o yenmişti.Sürprizin ilkini biz yaptık,gittik İstanbul’da Vefasporu 4-1 mağlup ettik.İbrahim Zeytin üç golle,atmaya devam ediyordu,açılış golümüz Sinan Bozkır2dan gelmişti.Grubumuzun ikincisi Vefaspor gibi,üçüncü Maltepesporda Sultangazispora 2- 0 yenilmekten kurtulamamıştı.Belediye Derincespor deplasmanda 2-1 kazanmıştı.Lakin liderle arasındaki puan farkı sekizdi ve 5.sırada yer alıyordu.

15 mayıs sinan bozkır

Deplasmanda kazandığımız Vefaspor maçı taraftarı umutlandırmıştı.Lakin her zamanki gibi evdeki hesap çarşıya uymadı.15. haftada evimizde Çayırovaspor karşısında 1-1 lik beraberliği güç kurtardık.Golümüzü İbrahim Zeytin atmıştı,ama bu maçtaki golünden sonra tam yedi hafta gol atamadı Zeytin.16. haftada rakibimiz Kütahyaspordu,ilimizde 0-0 berabere kaldık.Bizim taraftara sorsan,maçı biz kazanmalıydık.Mavilerin taraftara sorsan onlar kazanmalıydı.

7 mayıs kaptan fatih

İşte bu maçtan sonra anlaşılmaz bir olay daha yaşadı T.Linyitspor birden bire.Takımın deneyimli kaptanı stoper oynayan Fat5ih Yılmazlar bir anda ayrılmıştı takımdan.Sebeb neydi derseniz,kamu oyuna başkanla tartışması gösterildi.Oynadığı maçlarda takıma katkı sağlayan,kaptan Yılmazlar’ın yanında kimse duramadı.Cüneyt Abdi transfer edildi apar topar,stoper olarak.

15 mayıs zeytin cüneyt

17. haftada evimizde oynadığımız Bornova Yeşilova maçında,stoper olarak Cihat Öztürk vardı kadroda.Tam bir görev adamı Cihat Öztürk,antrenmanlarda  ciddiyetle çalışıyor,kadroya girdiği her an hazır oluyordu.İlk yarı deplasmanda fark attığımız rakibimizi güç bela 1-0 yenebildik.Yeni kaptan Mehmet Meşe olmuştu.Cihat Akcan hala kalenin yüzünü görememişti.Sezon başı T,Linyitspora T.Gençlikspordan transfer edilmişti Akcan.Bizde ne zaman kalede yer bulacak diye bakınanlardandık.

15 mayıs cihat öztürk

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.