Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2018-2019 T.LİNYİTSPOR.6.HAFTA BOZGUNA UĞRADIK

28.10.2018 Pazar günü evimizde oynadığımız Aliağa Futbol A.Ş maçına lider olarak çıkmıştık.İçerisi,dışarısı demeden,kazanmıştık,geride kalan dört haftada.Aslında iyi de başlamıştık maça,ilk yarının süper golcüsü İbrahim Zeytin’le 1- o öne bile geçmiştik.Erken bile bulmuştuk golü,dakikalar 18 i gösteriyordu.Ama 36 da yedik beraberlik golünü penaltıdan.Olamaz böyle penaltı diye yakındık hep  birlikte,Ramazan Altıntepe attı golü zaten T.Linyitsporu bu maçta yıkan futbolcu oldu Altıntepe,İkinci yarıda gene biri penaltıdan olmak üzere toplamda üç gol attı.Penaltı öncesi topa elle müdahale eden kaptan Fatih Yılmazlar kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Maçı bozgun sonuçla 6-1 gibi farklı bir skorla kaybettik.Başta teknik direktör Erhan Sarıgöl olmak üzere,cümbür cemaat hakeme bulduk bütün kabahati.

9 mayıs linyit aliağa hakemler

Grup liderliğini kaybettiğimiz gibi,beşinci sıraya da inmiştik.Ama olsunduiliderliğe Aliağa otursa da,aramızdaki buan farkı sadece birdi.Kötü olan taraf şuydu,Kocaeli Büyük Derbent ile birlikte ilk dokuz içinde 12 golle en çok gol yiyen takım durumundaydık.

9 mayıs ben feti tuncay tribün

İstanbul deplasmanına Maltepespor maçına gittik.Umutluyduk giderken,kazanarak iddialı pozisyonumuzu sürdürecektik.Ama olmadı tek gollü yenilgiyle döndük.Erhan Sarıgöl’ün yenilgiye en hayıflandığı bir maç oldu.Sekizinci haftaya gelmiştik bile,ada stadında bir başka İstanbul takımını konuk ettik.Gazosmanpaşaspor karşısında,Adem Denizer’in penaltı golü ile ilk yarıyı 1-0 önde bitirdik.Ancak maç sonu tabela 2-1 mağlubiyetimizi gösteriyordu.Alelacele transfer edilen erdi Kösem,ikinci yarıların ortalarında oyuna girmeye devam ediyordu.

7 mayıs ben kaptan cihat dursun

Ligin beşinci sırasına demir atmıştık.Üç hafta süren yenilgi serisine,Belediye Derince deplasmanında son verdik.Lig sonu göze alındığında ilginç bir galibiyet almışız diyebiliriz.Belediye Derincespor sezon sonu grubumuzu lider bitiren takım oldu.Biz o deplasmandan 3-1 lik galibiyetle döndük.Zeytin iki ve Sinan Bozkır bir golümüzü atan oyuncular oldu.

20 nisan ben cengizhan zeytin

10. hafta maçımız kağıt üzerinde de kolay görünen maçtı.İlimizin takımı Çamlıcasporu konuk ettik  ada stadında.Rakip kolay olunca İbrahim Zeytin gene golleri sıraladı,üç gol attı maçta.Bir gol Mehmet Meşe ve bir golde Adem Denizer atınca farklı sonuçla 5-0 kazandık maçı.Zaten maçın rövanşında,Kütahya’da da aynı sonuçla kazandık.

20 nisan ben sarıgöl

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.