Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2018-2019.SEZONUNDA T.LİNYİTSPOR BAŞLANGIÇ

2018-2019 sezonu BAL da geçirdiği üçüncü sezon oldu Tavşanlı Linyitsporun.Sayın Akın Şirin,ikinci kez kulüp başkanlığına gelmiş,yönetimde eski isimlere yenileri de eklenmişti.Akın Şirin,işin özünde bizce de doğru bir kararla başlamış,teknik adam olarak,içimizden biri Erhan Sarıgöl’ü teknik adam olarak tercih etmişti.İlk başlarda açıkca deklare edilmese de genel kaptanlığı da Hüseyin Yeğen yürütecekti.Erhan Sarıgöl,tanıdığı isimleri ve taraftarlarca da bilinen iki isimle çalışma yolunu seçti.İki Fatih hocadan,Akdemir yardımcı antrenör,Mumcu kaleci antrenörü olmuştu..

7 mayıs sarıgöl ve yardclar

BAŞLANGIÇ OLUMSUZ VE KISMETSİZ OLDU

Ligin hemen başında takım adına ilk olumsuzluk Mehmet Besler ile geldi.T.Linyitsporun sembol isimlerinden kaptan Besler,özel yaşamındaki yeni düzenlemeler yüzünden futboldan koptu.Böyle olunca yerine alelacele,geçen yıl kadroda olan Adem Hakan Ali Denizer getirildi.

7 mayıs besler akar rıdo

Tunçbilek tesislerindeki açılış çalışmalarından sonra,Afyon kampına gitti takım.Bir kez ziyaret etme fırsatını bulduğumuz kamp çalışmaları iyi geçmiş,hazırlık maçlarında tatmin edici sonuçlar alınmıştı.Ama kısmetsizlik Afyon kampında da gerçekleşti.Bizim de izlediğimiz hazırlık maçında,umut veren gençlerimizden Muhsin Özçiğdem,gene sakatlandı ve sezon sonuna kadar da kendine gelemedi.

7 mayıs ben sarıgöl afyon

 

22.09.2018 günü ada stadında,hiç beklemediğimiz Vefaspor yenilgisi ile başladık.Bülent İnönü de anlamsız bir kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.3-0 kaybettik ada stadında.Bu başlangıcın üçüncü olumsuzluğu oldu.Dördüncüsü bu maçtan sonra gerçekleşti.Büyük umutlarla alınan Necati Önal,paldır küldür ayrıldı takımdan.Böyle olunca yönetim ve teknik heyet alelacele,Ferdi Kösem transferini gerçekleştirdi.

20 nisan ben ferdi kösem cihat

 

LİDERLİK KOLTUĞUNA BİR HAFTA OTURDUK

Ligin ikinci haftasını deplasmanda Çayırova karşısında 3-2 lik galibiyet ve üç puanla kapadık.Mehmet Meşe,Adem Denizer ve İbrahim Zeytin golleri atan isimler oldular.Üçüncü haftada ada stadında rakibimiz Kütahyaspor oldu.İlk yarısını  Zeytin’in golleri ile 2-0 önde kapattık maçın.İkinci yarının son bölümlerinde,ölüp ölüp dirildik,maviler karşısında.Ancak onlarda uzatma dakikasında bir gol bulabildiler,2-1 kazanmıştık.Bir kısmetsizlik de bu maçta yaşandı.Takımımıza büyük katkılar sağlayabilecek Suat Ünal,sakatlandı ve sezonu kapattı.

3 mayıs ben suat ünal

Dördüncü hafta Bornova Yeşilova deplasmanında gol olduk yağdık.Grubun en farklı sonucuna ulaştık o maçta,7-0 kazandık.İbrahim Zeytin coşmuş,dört gol atmıştı,Fatih Yılmazlar,Şahin Gizlenci ve Bülent İnönü diğer gollerimizi atan isimler oldular.

7 mayıs ben sarıgöl yalçın

Beşinci hafta ada stadında konuğumuz Başiskele Doğantepespor oldu.Rakibin genel koordinatörü,bizim efsane isimlerimizden Yalçın Kıldıran’dı.Bir başka tanıdık isim İshak Topçu’ydu her iki isimde tribünlerimizden hak ettikleri alkışı aldılar tabi ki.Lider gelmişti Başiskele bize,maç öncesi konuştuğumuz Yalçın Kıldıran bol gollü maç olur demişti.Dediği çıktı Kıldıran hocanın,4-0 kazandık ve liderliği devir aldık.Topu topu bir hafta kaldık liderlik koltuğunda.Ama olsundu,bir günlük beylik de beylikdir dedik hep birlikte.Şahin Gizlenci iki gol atmış diğer iki gol kaptan Fatih Yılmazlar ve İbrahim Zeytin’den gelmişti.

Hikayeyi çok uzattık gibi,başka zaman devam etmek üzere keselim.

7 mayıs ben ishak

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.