Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

2018-2019 FUTBOL SEZONU 12 LERLE SONA ERDİ

Bir Japon bilgesi, çölde kumlar üzerinde oturmuş meditasyon halindedir..
Adamın biri O’na yaklaşır ve;
– Beni öğrencin olarak kabul et! der..
Bilge, parmağıyla kumlar üzerinde düz bir çizgi çeker ve;
– Kısalt! der..
Adam, avuçlarıyla çizginin yarısını siler. Bilge;
– Git, bir sene sonra tekrar gel! der.
Adam gider, bir yıl geçer, yine gelir. Bilge, yine bir çizgi çizer ve yine;
– Kısalt! der.
Adam, bu kez çizginin yarısını avucu ve dirseğiyle kapatır.
Bilge, gene kabul etmez ve yine;
– Git, gelecek sene gene gel! der.
Gelecek yıl olur. Bilge, tekrar kumların üzerine bir çizgi çeker ve adamdan onu kısaltmasını ister. Adam bu kez;
– Bilmiyorum! der ve bilgeden cevabı kendisine söylemesini rica eder.
Bilge, çizginin yanına daha uzun bir çizgi çeker ve;
– Şimdi kısaldı, der..

Bu hikaye, Japon Kültüründe ilerlemenin yolunu gösteren sırlardan biridir.
Bize; düşmanlığa ve diğer insanlarla boğuşmamıza hiç gerek olmadığını, olgunlaşıp ilerlememiz halinde onların kendiliğinden küçüldüğünü çok güzel anlatır..

7 temmuz akıncılar

 

2018-2019 amatör futbolumuz 06.07.2019 Cumartesi günü yapılan U12 maçları ile sona erdi.Bütün branşlar dikkate alındığında oldukça uzun bir futbol sezonu geçirdik diyebiliriz.Öncelikle 2018-2019 sezonunda futbolumuza emek verip katkı sağlayan her kurum ve bireyi kutluyoruz.Kütahya ASKF,Tavşanlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve elbette amatör liglerimize renk katan bütün futbol kulüplerimizi.Tabi bir sezon boyunca,amatör liglerimizi her kategoride takip eden Tavşanlı’lı futbolseverleri.

Sezonun son gününü karakovada keyifli geçirdik.Zaten günede keyifli başlamıştık.Sabahtan Altınordu futbol okulu antrenmanının bir bölümünü izlemiştik.Malum torun Deniz Berk var,elimizden geldiğince,Deniz Berk’in peşinde koşmaya çalışırız.

7 temmuz deniz top

Sonrasında Ahmet Albay’ın ALBAY MEDİKALDE epeyce zaman geçirdik.Biz orada olunca Ahmet Albay’da dükkandan fırlayıp gider.Akşama doğru,nerelerdesin birader,işimiz gücümüz var,gideceğiz artık dedik tabi.Erdem Gençlikspor-T.Gençlikspor ile Akıncılarspor-Beyköyspor maçları var karakovada.Şuralarada bir isim koyduramadık gitti.

7 temmuz ben kayra

Erdem Gençlikspordan Güney hoca ile konuştuk ne zaman gidiyorsunuz diye.Saat 17.00 da gidiyoruz,gel abi beraber gideriz deyince Güney hoca,yollandık kulübe.Arada Güney hoca,minik sporcuların servis organizasyonu olurken,biz de Burhan Sezer hoca ile lafladık epeyce.Güney Erdem’in oğlu Kayra’da oralarda,maşallahı var,Allah nazardan saklasın.Kayra ile de aramızda epeydir diyalog var,Ali dede der bana.Müthiş bir duygu bu,anlatabilmek zor.

7 temmuz beyköy

Karakova tesislerine geldiğimizde Beyköyspor var orada ve maçları yönetecek genç hakemlerimiz.Bu arada Beyköysporunda,maçlara hep oldukça erken geldiğini belirteyim.En başında Kayra ile epeyce muhabbetliydik.Binanın hemen yan tarafında,briketleri düzeltmeye kalktı Kayra.Sonrasında Ali dede yardım et dedi.Bende düzeltmeye kalkıyorum,hadi Ali dede başarabilirsin diyede gaza getirdi.Karınca yuvasıyla meşgul oldu Kayra ve gene müthiş bir laf,karıncaları da Allah yarattı öldürmemeliyiz.Haklısın Kayra dedim ve yeryüzündeki bütün canlıları Allah yaratmıştır diye ilave ettim.Allah uzun ömür versin,nazardan saklasın Kayra’yı.

7 temmuz erdem gençlik

Önce Erdem Gençlikspor ile T.Gençliksporlu sporcuların arasına dalıp,resim çekme derdine düştük.Hep diyoruz ya,taka tuka telefonla olsada yakın plandan resim almak hoşumuza gidiyor.Açıkcası gözlemleyebildiğim kadarı ile,çocukların da hoşuna gidiyor.Çek amca çek diyen diyene.Bizde kırmamaya çalışıp elimizden geleni yapıyoruz.Neyse sonunda,Güney Erdem’e hocam ben yan tarafa kaçar,malum Deniz Berk var deyip sırıttık.Öyle olsun bakalım zaten hep böyle yaparsın diye yanıtladı Güney hoca.Saha komiseri Ömer Atay’a ben diğer tarafa geçiyorum,sen neredesin diyede seslendik.Ben buradayım deyince eyi kardeşim dedik.Hep yazarız ya,Ömer Atay’lada muhabbetimiz iyi diye.

7 temmuz gençlikli 6 topçu

Yan tarafda da Beyköyspor ile Akıncılarspor maçı olacak.Çocuklar ısınıyor,başlarında Tamer,tabi biz gene resim derdindeyiz.Çektik tabi bazı resimleri de Tamer’in sağı solu belli olmaz.Ne işin var çocukların arasında der mi der.Akıncılarsporun tarafına yollandık,Emrullah Alparslan son kez çocukların başında.Deniz Berk ve arkadaşlarıda ısınıyor,tabi biz bu yaş grubunun çok büyük çoğunluğunu isim isim tanıyoruz.Şimdi hepsinin adını yazmaya kalksak uzayacak.

7 temmuz deniz iki beyköylü

Tribünlerde Beyköyspor başkanı,Harun Büber,genel kaptanı Murat Kader,A takım teknik direktörü Mustafa Büber ve Beyköylüler var.Açıkcası sayın başkan Harun Büber.Beyköyspor için ciddi anlamda emek veriyor.Alt yapı üst yapı demeden yoğun ilgi göstermekte kulübüne.Bize seslendi tribünlerden,torun Akıncılarda diye torpil geçme bakalım.Ne torpil geçeceğim başkanım,senin oyuncuların arasından geldik ya diye cevapladım tabi.Başkanla da iyidir diyaloğumuz biliyorum takılıyor.Son maç takımın bir fotoğrafını alsak ya deyince de,başkanım sen söyle Tamer2e diye cevapladık gene.Tamer’i kızdırmayayım şimdi deyip gülüştük.Tamer hoca da duyuyor tabi,ben yanlarına gidince,ne geliyorsun abi diye takılınca,aha başkanda geliyor dedim.

7 temmuz ben emrullah.

Gene boş boş yazarak uzattık gibi epeyce.Akıncılarspor alt yapı sorumlusu Emrullah Alparslan maç sonu,Akıncılarsporda görevinin bittiğini açıklayan bir mesaj yayınladı.Sonrası için Allah gönüne göre versin diyoruz.

7 temmuz beyköy tribünler

Şimdi şunu yazmazsam çatlarım klavye başında.Her iki maçta da sağlık görevlisi yok,neden yok onu tam bilemiyoruz.Bu tür maçlarda sağlık görevlisinin görev alma işini Kütahya ASKF mi halleder,Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü mü,onu da tam bilemiyoruz.Bizim bilebileceğimiz sağlık görevlisinin olması mevzusudur.Önümüzdeki sezon bu konuda daha duyarlı davranılmalıdır.Ve kulüplerimiz de bu konu da ciddi davranabilmelidir.Hangi kurum yetkili ise,o kuruma bizim maçlara neden sağlık görevlisi verilmiyor diye sorabilmelidir.

Bizim amacımız çizgiyi kısaltırken,o çizgiden bir parça silmek değil.Mevcut çizgiden fazlasını çizebilmek.

7 temmuz ben güney7 temmuz ben ömer atay

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.