Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

1 MAYIS KARAKOVA GÜNÜ

Gençliğimizde,1 Mayıs mitinglerini kaçırmazdık pek.1 Mayıs kutlamalarında alanlarda olmak vaz geçilmezlerimizdendi.Yaş ilerledikçe,gençlikteki gibi olmuyor tabi,mitinglere koşmayı gençlere bıraktık,bize amatör futbolumuzun peşinde koşmak yeterli geliyor.Hoş,hayatında dört beş satırı bir araya getirip,bir paragraf yazmayı beceremeyenler ya da kelime haznesi 40-50 kelime ile sınırlı olanlar bizi anlıyamıyorlar.Bizim ne yaptığımızın ya da ne yapmaya çalıştığımızın farkına varamayanlar var tek tük de olsa.Bizde zaten onları hiç dikkate almıyor,gülüp geçiyoruz.

1 mayıs ben adaş güney

Tamer hoca ile konuşmuştuk da,Çarşamba karakovadayım,çocuklarla hem antrenman hem mangal yapacağım gel demişti.Tamam demiştim uzun zaman sonra ilk kez maç programına bakmayı da es geçmişiz.Karakovada olan U16 maçı ile 2.amatör play-of maçı aklımızdan çıkıp gitmiş.

1 mayıs göbel osman

Karakovaya geldim,T.Linyitspor ile Akıncılarspor  U16 maçı bitmiş,sporcular soyunma odasına gidiyor.Akıncılarspor teknik sorumlusu Emrullah Alparslan bayağı bir sinirliydi.Hakemden oldukça şikayetçi,yaz abi yaz bunu diyordu.Hocam maçı izlemedik nesini yazalım diye savuşturp,sen bir açıklama yolla yayınlarız sıkıntı yok yanıtını verdik.İlginçtir,T.Linyitspor sorumluları,İbrahim Karakaya ve Hakan Aygören de pek memnun görünmüyorlardı hakem yönetiminden.

1 mayıs güzelyurtlu

İkinci maç 2.amatör play-of maçı.Göbel Gençlik ile Güzelyurtspor arasında.Maç başlamadan,biz Güney Erdem ve Ali Dönmez ile futbol muhabbetine daldık.Tavşanlı’da iki saha komiseri var zaten aktif görev yapan Ali Dönmez ve Ömer Atay.Görevli olan Ömer Atay,Ali Dönmez’de gelmiş işte her zaman olduğu gibi.Ha birde Abdullah Esen arkadaşımız var saha komiseri de,işleri nedeniyle ayda yılda bir görev alır o.Maç önemli ve açıkcası bizde ikircikliyiz,maçta kavga gürültü olur diye.Ama olmadığını maçın kavgasız gürültüsüz noktalandığını hemen belirtelim.İşte bu nedenle biz usul usul,yeni sahaya yollandık.

1 mayıs tamer ve eşi

Tamer hoca doldurmuş sahaya çocukların hepsini.Çift kale maç yapıyorlar ama bütün minik sporcular topun peşinde.Ne bu ya Tamer hoca dedim de,hem antrenman hem eğlence yanıtını aldım.Kenarda sporcuların velileri keyifli,hem kendi evlatlarını hem sporcuları neşeyle izliyorlar.Tamer hoca,mangal işini de eşine yıkmış,bir tarafta diğer sporcu velileri ile pişirme işindeler.Bizde nasiplendik arada tabi makbule de geçti,teşekkür edelim buradan da.1 mayıs mehmet kale

Bir taraftan da aklımız play of maçında,ilk yarı 2-Göbel Gençliksporun galibiyeti ile bitmişti.Döndük gene oraya,maçın ikinci yarısının bir bölümünü izledik.Güzelyurtspor beraberlik golünü buldu izlediğimiz bölümde,İlhan attı golü.Play-of maçlarında bir maç kaldı.Göbel Gençlik ile Dağçeşme arasında oynanacak.1.amatöre çıkma yolunda Göbel Gençliksporun bu maçı mutlaka kazanması gerek.Dağçeşmespora ise beraberlik bile yetiyor,1.amatöre çıkmak için.

1 mayıs atlassporlular

Atlasspor antrenmanının bitimine yakın,eğitim camiamızın öğretmenleri gelmeye başlamıştı.Bizim pek ilgimizi çekmesede kendi aralarında,turnuva düzenlemişler maçlar yapıyorlar.Ve Hanımçeşmespor 13 yaş grubu sporcuları da gelmişti.Antrenmana geldiler sanıp,sokuldum yanlarına da,antrenman yerine,Erdem Gençlik ile maç yapacaklarmış mevzu buymuş.

1 mayıs tamer

İşte bu maçın ikinci yarısını izlemek bana daha cazip geldi.Mehmet Kale hocayı da görmüş olduk epey uzun bir aradan sonra.Kah Mehmet Kale ile kah Güney Erdem’le sohbet ederek,,arada çocukların maçı izleyerek akşamı ettik.Dönüşte de Hanımçeşmeli sporcuların minübüesteydik evimize en yakın yerde indik,teşekkür edelim tekrar.

1 mayıs güney ve topçuları

Vermeyin insana izin kanması ve susması için

Hakkını alması için kitleyi bilinçlendirin

Bizlerin ellerindedir gelen ışıklı günler

1 Mayıs 1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı..

Yurdum emekçilerinin hepsinin 1 MAYIS EMEK ve DAYANIŞMA GÜNÜ kutlu olsun.

1 mayıs bir mayıs resmi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.